NEJAT TÜRKTAŞTAN BASIN AÇIKLAMASI

NEJAT TÜRKTAŞTAN BASIN AÇIKLAMASI

CHP Ereğli ilçe başkanı Türktaş, kamuoyuna bilgilendirme yaptı

NEJAT TÜRKTAŞTAN BASIN AÇIKLAMASI
2023-01-17 14:58:46

Değerli basın mensubu arkadaşlarımız ve çok kıymetli Ereğli halkı ;
Ereğli Belediye başkanı sayın Oprukçuya herhangi bir konu hakkında soru sorulduğunda yada iddia da bunulduğunda sorulara cevap vermek yerine Cumhuriyet Halk Partisine ve onun tüzel kişiliğine saldırmakta ve asılsız iddalarda bulunmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisinin ismini terör örgütleri ile yan yana telafuz etmek düpedüz kendini bilmezliktir. Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyetin kurucu değerlerine bağlı,Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ilerleyen ve yolundan sapmayan bir partidir.
Sayın Belediye başkanını iddalara ve muhattaplarına cevap vermeye davet ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi sizin ucuz işlerinizde iftiralar atacağınız bir parti değildir. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı günden beri var olan 100 yıllık bir partidir. Sizi saygıya davet ediyor ve Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş milyonlarca yurttaş adına özür dilemeye davet ediyorum.

CHP Ereğli İlçe Başkanı
Nejat Türktaş

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 39197

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
BURUK VEDA
BURUK VEDA