Kapat !
Mustafa Oymak Güven Tazeledi

Mustafa Oymak Güven Tazeledi

Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu yapıldı

Mustafa Oymak Güven Tazeledi
2023-01-22 15:10:47

Geçtiğimiz Pazar günü tek adaylı girilen seçimde Mustafa Oymak, kooperatif başkanlığına yeniden seçildi. Ereğli Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Olağan Kongreye Konya ve Ereğliden çok sayıda davetli katıldı. Kongreye katılan davetliler Salonda oturacak yer kalmadığı gibi Kültür Merkezi dışında da araç park edecek yer bulmakta zorlandı.

Divan oluşması ve gündem maddelerinin okunup kabulünden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu. Kısa bir teşekkür konuşması yapan Kooperatif Başkanı Mustafa Oymak, bugüne kadar hizmetlerinde sorun olmadığını ve bundan sonrada olmayacağını ifade ederek, "Bana verdiğiniz desteğe teşekkür ederim. Biz her konuda sizlerin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Kongreye katılıp salondan izleyenlerin yanı sıra bir o kadar da salonda yer bulamayıp giremeyenler oldu. Onlarda konuşmaları bekleme salonunda dinledi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Mustafa Oymak, kongreye gelenlere çay, simit, ayran ikramında bulunurken kayıtlı tüm üyelere imza karşılığında su ısıtıcı ketle dağıtıldı.

Mustafa Oymak Güven Tazeledi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 80038

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BAŞKAN UMUT AKPINAR KOLTUĞUNU BIRAKTI
BAŞKAN UMUT AKPINAR KOLTUĞUNU BIRAKTI
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI