Kapat !
MURAT CANDAN: İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

MURAT CANDAN: İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

KOMEK’İN YETİŞTİRDİĞİ 6 KURSİYER ADLİYEDE ‘ZABIT KATİBİ’ OLDU!

MURAT CANDAN: İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
2022-12-02 05:00:25

Ereğlide Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulduktan sonra, bünyesinde verdiği kurslar ve yetiştirdiği kursiyerler ile adından söz ettiren Konya Büyükşehir Meslek Edindirme Kursları (KOMEK), bir kez daha adından söz ettirdi. Ereğli KOMEK bünyesinde eğitim alan 6 kursiyer Ereğli Adliyesine Zabıt Katibi olarak atanarak büyük bir başarı örneği gösterdi.

Ereğli KOMEK büyük başarıları bünyesinde taşımaya devam ediyor. Yapmış olduğu çalışmalar, açılan kurslar ve bu kurslarda yetişen kursiyerler ile ilklere imza atan Ereğli KOMEK bir ilke daha imza atarak büyük bir başarı örneği sergiledi.

Ereğli KOMEK bünyesinde ‘f klavye eğitimi alan 6 kursiyer Ereğli Adliyesinde açık olan ‘zabıt katipliği bünyesine başvurdu. Çok başvurunun olduğu ve sadece 6 kişinin alındığı süreçte, Ereğli KOMEKte eğitim alan 6 kursiyer başvuru yaparak başarılı oldu.

Ereğli KOMEKte eğitim alan kursiyerlerin hepsinin seçilmesi KOMEK bünyesi tarafından büyük övgü aldı.

Ayrıca Türkiyenin dört bir yanında da başvuru yapan kursiyerlerden birçoğu da atanarak, Ereğli KOMEKin adını tüm Türkiyeye duyurdu.

Ereğli KOMEK Müdürü Murat Candan da, ataması gerçekleşen kursiyerleri ziyaret ederek hepsini tek tek tebrik etti. Ziyarette Adalet Komisyonu Başkanı Sinan Özbeki de ziyaret eden Candan; Açmış olduğumuz kurslar ile başarılı olmak bizleri onure ediyor. F klavye kursumuzda ilk açıldığımız günden beri kursumuzda mevcut. Burada eğitim alan kursiyerlerimiz, Ereğli Adliyesi ile de irtibat halinde olarak pratik anlamda da kendilerini geliştirebiliyorlar. Hem vermiş olduğumuz eğitim hem de pratikte yaptığımız çalışmalara kursiyerlerimize başarı getiriyor. Bundan dolayı çok mutluyuz. Ayrıca bir ilke imza atarak alınan 6 personelin de Ereğli KOMEKte eğitim alarak atanmaları bizleri ayrıca mutlu etti. Bütün kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca Ereğli Adliyesinde bu zamana kadar bizleri kırmayarak yardımcı olan Adalet Komisyonu Başkanı Sinan Özbeke, Denetimli Serbestlik Müdürü Kenan Karabahçeye, Yazı İşleri Müdürü Ömer Ali Kalemoğullarına ve tüm personele teşekkür ediyoruz dedi.

Ziyaret sonrası Candan, Adalet Komisyonu Başkanı Sinan Özbeke Ereğli KOMEK tarafından hazırlanan el emeğini sanatsal çalışmayı da hediye etti.

#KOMEK Ereğli Kurs Merkezi

MURAT CANDAN: İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
MURAT CANDAN: İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 50402

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI