Kapat !
İŞ İNSANI BİLAL YİĞİT, SAĞLIK EVİ PROTOKOLÜNE İMZA ATTI

İŞ İNSANI BİLAL YİĞİT, SAĞLIK EVİ PROTOKOLÜNE İMZA ATTI

Ereğli’ye Zeynep-Hüseyin Yiğit ASM Yapılacak

İŞ İNSANI BİLAL YİĞİT, SAĞLIK EVİ PROTOKOLÜNE İMZA ATTI
2022-08-13 09:37:23

Ereğlili iş insanı Bilal Yiğit, İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, Ereğli İlçe Sağlık Müdürü İsmail Yavuzun hazır olduğu imza protokolünde imzaladığı protokol ile Hacımemiş Mahallesine annesi Zeynep ve babası Hüseyin Yiğit adına Sağlık Evi kazandıracak.

Ereğlinin tanınmış iş insanı Bilal Yiğit, yaptığı sosyal yardımlar ile dikkat çekiyor. Bu zamana kadar yaptığı yardımlar ile adından söz ettiren Yiğit, hayırsever tutumuyla da Ereğlide takdir görüyor.

Ereğliye kalıcı ve köklü bir hizmet sunan Yiğit, anne ve babası adına Sağlık Evi yaptırarak onların adını ebedileştirecek. İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen protokolde İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, Ereğli İlçe Sağlık Müdürü İsmail Yavuz ve iş insanı Bilal Yiğit hazır bulundu.

Sağlık evinin protokolünün imzalanmasının ardından açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç; Devlet, millet dayanışmasının en güzel örneklerini bu tür projelerde görmekten mutluluk duyuyor, hayırsever iş insanımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ereğli İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Sağlıkta bir projeye, sen de imza at kampanyasına hayırseverlerin verdiği destek çığ gibi büyümeye devam ediyor. Yakın bir tarihte yine hayırsever iş insanları tarafından inşaatı tamamlanarak vatandaşlara hizmet sunmaya başlayan Dilek Demirel 112 ASHİ, Sevda Arif Balcı Aile Sağlığı Merkezi ve yapımı devam eden 6 Nolu Saliha Gözkara ASM ile işinsanı Halil Ercanın girişimleri ile tamamlanan Salim-Münevver Ercan ASH. İşinsanı Nurullah Yılmazın gerçekleştirdiği Alime Muhlis Yılmaz ASHİ binaları hayırseverler tarafından ilçeye kazandırıldı dedi.

Protokol sonrası açıklamalarda bulunan Bilal Yiğit ise yapılacak sağlık evi projesinde İlçe Sağlık Müdürlüğünün katkısı olduğunu kaydetti. Yiğit, sağlık konusunda yapılan bağışların insana yapıldığını kaydederek, bu imkanı sunan tüm yöneticilere teşekkür etti.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 58391

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...