HALİL ERCAN: TARİH HİÇ BİRİMİZİ AFFETMEZ

HALİL ERCAN: TARİH HİÇ BİRİMİZİ AFFETMEZ

İş insanı Halil Ercan Ereğlinin illik konusunu ele aldı

HALİL ERCAN: TARİH HİÇ BİRİMİZİ AFFETMEZ
2023-09-01 04:25:24

Gerek siyasi kişiliği ile gerekse yatırımları ile Ereğlinin yakından tanıdığı iş insanı Halil Ercan, il olmanın ülke gündeminde çalkalandığı şu günlerde "Gerekli çabayı göstermezsek tarih bizi affetmez" dedi.

İl olabilmek için parti gözetmeksizini birlik olunması gerektiğinin altını çizen Ercan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bazı kanalların dün akşam ki programlarında il olması muhtemelen ilçeler tartışmasında Konya-Ereğli yerine Zonguldak-Ereğlinin isminin il olması muhtemelen haritada yer aldığını ve Ereğlimizin haritada yer almadığını gördük. İllik mevzusu gündeme geldiği günden beri Ereğlimiz üzerinde sanki bir ölü toprağı varmışcasına iktidar ortaklarınca illik ile ilgili bir gayret çaba gösterilmemekte bir çalışma yapılmamaktadır. Bu sahipsizlik bu boşvermişlik ve siyasal yapıda şahsi çıkarları ön planda tutarak yapılan siyaset sonucu 1987 yılındaki gibi son dakikada Türkiyede 19 ilçe il olur Ereğli il olamazsa bir daha tarih boyu il olamaz. Bu durum hepimizin suçu olur. Bir an önce şehrin emini ve iktidar partisinin mensupları ve STKlar çalışmalara başlamalı şehrin dinamiklerini harekete geçirmeli Ereğliden geçenler sanki il olmuş bir Ereğli görmeli bu iş şansa bırakılmamalı yoksa tarih hiçbirimizi affetmez…"

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 92989

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI