Kapat !
Gönülal: Ortamı Germeye Çalışıyorlar

Gönülal: Ortamı Germeye Çalışıyorlar

CHP Ereğli ilçe başkanı Veysel Gönülal’dan Saldırıya Uğrayan Cemevi Başkanı’na Geçmiş Olsun Mesajı

Gönülal: Ortamı Germeye Çalışıyorlar
2022-08-08 08:05:16

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli ilçe başkanı Veysel Gönülal, evinin önünde kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayan Alevi Vakıfları Federasyonu İkinci Başkanı ve Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaşa geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kartal Cemevi Vakfı Başkanı ve Alevi Vakıfları Federasyonu İkinci Başkanı Selami Sarıtaş, evinin önünde kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı.

Motosikletli ve kasklı oldukları öğrenilen saldırganların yakalanması için çalışma başlatılırken yüzünde darp sonucu morarma ve şişlikler olan Sarıtaşın, genel sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Yaşanan saldırı nedeni ile bir mesaj yayımlayıp Muharrem Ayında birlik ve beraberliğe kast edenleri şiddetle kınadığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli ilçe başkanı Gönülal şu ifadelere yer verdi: Ereğli Şube Başkanı Ali Helvacı şahsında evinin önünde saldırıya uğrayan Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Muharrem Ayında birlik ve beraberliğimize kast edenleri şiddetle kınıyor, saldırganların bir an önce adalet önünde hesap vermesini diliyorum.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 73432

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİLİLER BU KONSERDE BULUŞACAK
EREĞLİLİLER BU KONSERDE BULUŞACAK
Başkan Akpınar Emekliler Derneğine Üye Oldu
Başkan Akpınar Emekliler Derneğine Üye Oldu