Kapat !
GÖNÜLAL, BÜYÜKŞEHİR GÖZ BOYUYOR

GÖNÜLAL, BÜYÜKŞEHİR GÖZ BOYUYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli ilçe başkanı Gönülal, Konya Büyükşehir boş işler peşinde

GÖNÜLAL, BÜYÜKŞEHİR GÖZ BOYUYOR
2022-07-22 12:08:20

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, Konya Büyükşehir Belediyesinin Ereğli girişinde başlattığı asfalt çalışmasını ‘göz boyama olarak değerlendirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesinin yaptığı asfaltlama çalışmalarına karşı olmadıklarını ancak asfalta ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklar varken sağlam asfaltın sökülerek yeniden yapılmasını anlamsız bulduklarını kaydeden CHP İlçe Başkanı Veysel Gönülal, Yapılan bu asfaltlama ‘göz boyamadan, cila çekmekten öteye gitmeyen bir hizmettir. Ve bu hizmete Ereğli halkı tepkisiz kalmamaktadır. Şimdi kalkıp, ‘Büyükşehirin hizmetle sorumlu olduğu alan ilçelerde ana caddelerdir. Bizde bu sorumluluğun gerekliliğini yerine getiriyoruz diyecekler. Sizlerin sorumluluk alanı Ereğlinin ana arterleri olabilir ama ana arter üzerinde ikamet etmeyen binlerce vatandaşın cebinden çıkan vergiler Büyükşehire akıyor. Karşılığında hangi hizmeti alıyor dedi.

Yapılan göz boyama asfalt çalışması yoksa seçim yatırımı mı? diye soran CHP İlçe Başkanı Veysel Gönülal, AK Partinin her çıkardığı yasa ne yazık ki halkın yararına değil zararına işlemektedir. Büyükşehir yasası da bunun en güzel örneğidir. Tüm ilçelerin kaynağı büyükşehirlere akarken yaptıkları hizmetler ortadadır. Elle gösterebileceğimiz, gözle görebileceğimiz hiçbir hizmet ortada yoktur. Halkımızı ‘kene gibi emen bir anlayışın yaptığı tek hizmet seçim yatırımı olarak göz boyanan hizmetlerdir. Ancak şu unutulmasın ki Ereğli halkı bu hizmetleri çok iyi görüp analiz ediyor. Tarihe not ettiği bu hizmet anlayışının cevabını da sandıkta verecektir şeklinde konuştu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 97505

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİLİLER BU KONSERDE BULUŞACAK
EREĞLİLİLER BU KONSERDE BULUŞACAK
Başkan Akpınar Emekliler Derneğine Üye Oldu
Başkan Akpınar Emekliler Derneğine Üye Oldu