GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI HEYECAN YAŞATTI

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI HEYECAN YAŞATTI

KONYA BÜYÜKŞEHİR’İN GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI İL FİNALİ BÜYÜK HEYECANA SAHNE OLDU

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI HEYECAN YAŞATTI
2024-05-28 15:22:31

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen Şehrimiz İmzamız projesi kapsamında 31 ilçedeki ilkokul 3. ve 4. sınıflar ile ortaokul 5. ve 6ncı sınıflara yönelik düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları İl Finalinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.


Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 31 ilçedeki ilkokul 3. ve 4. sınıflar ile ortaokul 5. ve 6 sınıflara yönelik düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları İl Finali yapıldı.

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda gerçekleştirilen il finalleri kapsamında 3. sınıflar Mendil Kapmaca-Seksek, 4. sınıflar Kaleli Yakantop, 5. ve 6. sınıflar ise Kaleli Yakantop Karma-Kız-Erkek takımları olmak üzere 8 kategoride yarıştı.

İlçe turnuvalarında başarılı olan takımların il şampiyonu olabilmek için mücadele ettiği yarışlar büyük heyecana sahne olurken il finalleri sonunda ilk üçe giren öğrencilere ödülleri verildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Şehrimiz İmzamız Projesi kapsamında gerçekleştirilen Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışması ile geleneksel çocuk oyunlarının 31 ilçede bilinirliğinin artırılması ve yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 93298

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI