Kapat !
FATİH SAN: AKILLI OLUN

FATİH SAN: AKILLI OLUN

ESKİ CHP İLÇE BAŞKANLARINDAN SAN CHP’LİLERİ UYARDI

FATİH SAN: AKILLI OLUN
2022-08-16 09:55:27

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde bir çıkan bir haberi sosyal medya hesaplarımıza taşımış, halkın bilgilenmesini sosyal medya aracılığı ile de duyurmuştuk.

Yaptığımız haberin altına onlarca yorum yapılırken, eleştirenler, tasdik edenler ve akıl verenler de oldu.

NEYDİ O HABER?

ALİ SAYAR GÖRÜŞ ALDI başlığı altında yayınlandı ve sosyal medyamızdan da yayınlandı.

Yorumları okumak isteyenler linki tıklayabilir:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10227056397454438&id=1190570759

Yorumlar içerisinde dikkatimizi çeken bir yorumu web gazetemiz okuyucuları da bilsin istefik.

Geçmişte CHP ilçe başkanlığı da yapan Fatih San'ın işte o yorumu:

Yorum yapan arkadaşlar ve okurlar, Cumhuriyet Halk Partisi ine gerek üyelik dönemlerimde, gerek İlçe Başkannlığı dönemimde ve gerekse daha sonrasından bu güne uzanan dönemde Cumhuriyet Halk Partisi nin seçim dönemlerinde bütün adaylarıın köy ve mahalle etkinliklerine katıldım. Bu etkinliklerde duruma göre konuşmalar yaptım., insanlarla sohbet ettim. Seçim ve aday söz konusu olmadığı dönemlerde chp ve diğer demokratik kuruluşların tüm etkinliklerine uygun olduğum ölçüde katılmaya çalıştım, katıldım. Bunları yaparken hiç kimsenin adaylığı , yada kendi kişisel tasarı ve planlarım hiç bir şekikde aklımda olmadı. Şu anda da o nun ya da şunun ya da kendimin adaylığı ve ikbalini düşünmüyorum. Ülkemizi 20 yıldır boğan karanlığa karşı CHP ve dostları ile birlikte mücadele ediyorum. Artık gün o gün değil ; Eski hastalıkların terk edilmesi gerekir. Bireysel ve çatışma üreten çıkışlar chp ye zarar veriyor. Önümüzdeki iktidar seçeneğini İhtiras ve bahanelerimize kurban etmeyelim. Demokrasi, hak huku adalet, temel insan hakları hepimizin umurunda olmalı. Sadece ben değil , buraya yorum yazan herkes sorumlu davranmalı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 71777

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA