Kapat !
EREĞLİ’YE YAKIŞMAYAN HAREKETLER

EREĞLİ’YE YAKIŞMAYAN HAREKETLER

YOK MU BUNUN ÇÖZÜMÜ?

EREĞLİ’YE YAKIŞMAYAN HAREKETLER
2022-09-20 10:11:12

Gazetemiz sütunlarında sık sık hatırlattığımız Eğitim Şart sözünü destekler türden bir haberle karşılaştık.

Gazetemizin Watsapp hattına ihbarda bulunan Fatih Gültekin isimli Harita ve Kadastro Mühendisi okuyucumuz, Ereğliye yakışmayan bir olayı gündeme getirmemizi istemiş.

Demiş ki;

Selamünaleyküm Bahri abicim, bu fotoyu cuma günü Ereğli Bilsem Eğitim Merkezi önünde, orada eğitim gören oğlumu beklerken gündüz vakti tam okulun önünde ve yol kenarında çektim. Hem alkol alıp hem de oraya tuvaletini yapıyor ve bunu herkesin önünde yapıyorlar. Burada dikkat çekmek istediğim, bilsem eğitim merkezinin yanlış bir konumda olmasıdır. Varoş bir sokakta ve güpegündüz böyle bir tablo ile karşılaşmak beni üzüntüye boğdu. Bu başarılı özel çocukların eğitim göreceği yerin daha makul bir yere taşınması gerektiği tüm velilerin ve oradaki eğitimcilerin ortak malumudur. Evlatlarımızı buraya teslim etmeye korkar olduk. Sesimiz olursan seviniriz abicim. Selamlar, saygılar...

Olayı gündeme getirdik çözüm bulunur mu bilemeyiz…

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 16593

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
NARNİA GÜNLÜKLERİ ASLAN, CADI VE DOLAP OYUNUNU SAHNELENDİ
NARNİA GÜNLÜKLERİ ASLAN, CADI VE DOLAP OYUNUNU SAHNELENDİ
YORUMSUZ
YORUMSUZ