Kapat !
EREĞLİSPORUN ALDIĞI BİR PUAN SEVİNDİRMEDİ

EREĞLİSPORUN ALDIĞI BİR PUAN SEVİNDİRMEDİ

BETA TRAFO EREĞLİSPOR, EVİNDE 1 PUANA RAZI OLDU!

EREĞLİSPORUN ALDIĞI BİR PUAN SEVİNDİRMEDİ
2022-10-24 01:18:16

BAL Ligi 8inci Grup da mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 4üncü haftasında evinde ağırladığı Korkuteli Belediyespor ile 1 - 1 berabere kaldı.

BAL Ligi 8inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 4üncü haftasında evinde Korkuteli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Atatürk Stadyumunda oynanan mücadeleye taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, Ak Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz da yöneticileri ile birlikte katıldı.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte maça iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, sağlı sollu ataklar ile Korkuteli Belediyespor kalesine gitse de maçın ilk çeyreğinde golü bulamadı.

İlk yarıya önde gitmek isteyen Beta Trafo Ereğlispor, dakika 40 da kazandığı serbest vuruşta Ramazan Koçun golüyle devre 1 – 0 önde girdi.

Maçın ikinci yarısında ise istediği oyunu sahaya yansıtamayan Beta Trafo Ereğlispor, 74üncü dakika da Korkuteli Belediyesporun duran toptan gol bulmasına engel olmadı ve maçın son dakikalarına 1 – 1 eşitlik ile girildi.

Maçın son dakikalarında üstünlük golünü bulmak için rakip kaleye giden Beta Trafo Ereğlispor, çok istediği galibiyet golünü bulamadı ve maç 1 – 1 sonuçlandı.

Beta Trafo Ereğlispor, bu sonuç ile puanını 6 yaparken, ligin 5inci haftasında deplasmanda deplasman da, Çumra Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

TARAFTAR NE DEDİ?

Ereğlispor taraftarı her ne kadar da yenilmiyor olsa da alınan puanlardan memnun değil. Takıma tam destek veren hatta geçen maç beriberliğe de 100 bin lira prim veren Murat Şengün eşi, Ereğlispor sevdalısı Tülay Şengün, alınan 1 puanın çok yetersiz olduğunu söylerken Ereğlisporun tribün destekçilerinden Çılgınlar gurubu üyesi Ahmet Aktaş sert bir dille eleştirdi.

Aktaş yaptığı açıklamada; Her sene şampiyonluk paralosı ile Lige başlıyoruz. İlk Maç Sarayönü Deplasman 0-0 Maç Sonucu. 12 Yıldır Bal Liginde Adamlar 2 Kez Şampiyon Oldular. En Kötü Sarayönü Takımı Isparta Keçiborlu İle Evimizde Oynuyoruz Haspel Kader 1- 0 Ettimi Dört Puan Manavgat Deplasmanı Direkten Dönen Bir Topun Dışında Atağımız Yok. Sidik Zoru Derler Amiyane Tabirle 1-1 Bitiyor Maç. Etti Yedi Puan Evine Bugün Korkuteli Geliyor. Geçen Hafta Kumluca dan 4 gol yemiş Bir gol Atıp Yatıyorsun Geriye 1-1 Maç Bitiyor Lider Burdur Mehmet Akif Üniversitesi Makü 4 maç 4 galibiyet 12 Puan Ereğli spor 6 Puan. 6 puanlık Fark Kapanırmı 3 Puanlı Puan Sisteminde? Kapanırmı Kapanır Diyeceksiniz Siz Onu Benim Külahıma Anlatın. Bir Memleketin İnsanının Gencinin Taraftarın Hayalleri İle Oynamayın. Bu İşler Böyle Olmuyor. Siz İsim Yapıyorsunuz. Keseniz Doluyor .Reklamınızı Yapıyorsunuz Olan Memleket Sevdalılarına Oluyor

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 97716

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...