Kapat !
EREĞLİSPOR YÖNETİMİ GÜÇLENİYOR

EREĞLİSPOR YÖNETİMİ GÜÇLENİYOR

METİN TEKEMEN VE TERZİ MEHMET TUNÇ EREĞLİSPOR YÖNETİMİNDE YER ALDI

EREĞLİSPOR YÖNETİMİ GÜÇLENİYOR
2022-06-23 06:32:46

İş insanı Metin Tekemen ve Terzi Mehmet Tunç, Beta Trafo Ereğlisporun yeni oluşan yönetimde bizde varız diyerek yönetime girdiler.

Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanımız Bilgin Kamış, Beta Trafo Ereğlisporumuzun Yönetimini güçlendirmeye devam ediyor. Daha önce yönetim için çağrıda bulunan Başkan Kamış, Osman Dalkılıç, Ahmet Hakkı Kılıç, Hilmi İlhan, Fatih Tekemen, Hatice Özbahçeci ve Avukat Evra Döndü Mayruk ile yönetimi güçlendirdikten sonra iş insanı Metin Tekemen ve Terzi Mehmet Tunçu da yönetime dahil ederek kulübü güçlendirmeye devam ediyor.

Yönetime dahil olan Metin Tekemen, Ereğlispor yönetiminde yer aldığı için mutlu olduğunu kaydederek, yeni sezon yapılanmasında kulüp için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Terzi Mehmet Tunç ise, daha önce Ereğlispor ile beraber yol yürüdüğünü daha güzel yarınlar için tekrardan yönetimde yer aldığını ve yolun sonunda şampiyonluğu göreceklerini kaydetti.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 45490

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
TOPLU ULAŞIMDA ÖRNEK ŞEHİR KONYA
TOPLU ULAŞIMDA ÖRNEK ŞEHİR KONYA
EREĞLİ AK PARTİ’DEN BAŞKAN AKPINAR’A ZİYARET
EREĞLİ AK PARTİ’DEN BAŞKAN AKPINAR’A ZİYARET