Kapat !
Ereğlispor 3 Puanı 3 Golle Aldı

Ereğlispor 3 Puanı 3 Golle Aldı

Geçen hafta 3 puan alan takım bu hafta da deplasmanda Meram Karakartalları 3-0 yenerek puan hanesine 3 puan yazdırdı

Ereğlispor 3 Puanı 3 Golle Aldı
2022-11-14 05:12:47

BETA TRAFO EREĞLİSPOR, DEPLASMANDA NET BİR SKORLA KAZANDI!

BAL Ligi 8inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 7inci haftasında karşılaştığı Meram Karakartallarını 3 – 0 yenerek net bir galibiyet aldı.

BAL Ligi 8inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 7inci haftasında deplasmanda Meram Karakartallar ile karşı karşıya geldi. Şehit Muharrem Samur Stadında oynanan maça Ereğliden çok sayıda taraftar gelirken, taraftar gruplarımız Estarder Çılgınlar ve Tuvanalılar da yalnız bırakmadı.

ŞENGÜN AİLESİNE FORMA TAKDİMİ

Beta Trafo Ereğlispor için Murat Dorse sahibi Murat ve Tülay Şengün tarafından yeni bir forma daha yaptırıldı. Maç öncesi takım ile fotoğraf çektiren Murat ve Tülay Şengünün kızları Yağmura Kulüp Başkanı Bilgin Kamış tarafından futbolcuların imzaladığı forma takdim edildi.

Yapılan seremonin ardından başlayan maça iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, ilk çeyrekte aradığı golü bulamadı. Maçtaki üstünlüğünü sürdüren Beta Trafo Ereğlispor, dakika 27de Kerim Aydının attığı gol ile 1 – 0 öne geçti.

Maçın ilk yarısında başka gol olmadı ve maçın ilk yarısı Beta Trafo Ereğlisporun 1 – 0lık üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, dakika 61 ve 89 da Kerim Aydının attığı iki gol ile sahadan 3 – 0lık net bir sonuç ile ayrıldı.

Beta Trafo Ereğlispor bu sonuç ile puanını 13 yaparken zirve yarışını da sürdürmüş oldu. Beta Trafo Ereğlispor ligin 8inci haftasında ise Burdur MAKÜ ile karşı karşıya gelecek.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 22696

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Kıratlı, Ereğli’nin İl’lik Sözünü Verdi
Kıratlı, Ereğli’nin İl’lik Sözünü Verdi