Kapat !
EREĞLİPOLİSİNDEN KAÇAMADILAR

EREĞLİPOLİSİNDEN KAÇAMADILAR

Ereğli polisinin titiz çalışması sonucu yakayı ele verdiler

EREĞLİPOLİSİNDEN KAÇAMADILAR
2022-05-15 12:34:27

Ereğli genelinde farklı günlerde ve 3 farklı adreste meydana gelen evden hırsızlık ve konut dokunulmazlığının ihlali suçlarının şüphelilerinin tespiti için ekiplerce yapılan titiz kamera ve saha çalışmaları sonucunda, Ereğlide yaşanan 3 olay aydınlatıldı.

Yapılan açıklamada; 3 olayın şüphelisinin de aynı şahıslar olduğu ve 13.05.2022 günü farklı bir ikamete hırsızlık amaçlı girmeye teşebbüs ettikten sonra ticari bir taksiyle Ereğliden ayrılacakları esnada ekiplerimizce 3 bayan şahısta yakalanarak gözaltına alındılar denildi.

Yakalananlardan, Z.O isimli şahısın hırsızlık suçundan 108 adet suç kaydının , M.Ç isimli şahısın hırsızlık suçundan 23 adet suç kaydının ve E.G isimli şahısın hırsızlık suçundan 75 adet suç kaydının olduğu tespit edilmiş, her 3 şahısta emniyetteki işlemlerinden sonra 14.05.2022 günü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 93502

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BAŞKAN UMUT AKPINAR KOLTUĞUNU BIRAKTI
BAŞKAN UMUT AKPINAR KOLTUĞUNU BIRAKTI
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI