Kapat !
EREĞLİLİ HEMŞİRE ÖLÜMDEN DÖNDÜ

EREĞLİLİ HEMŞİRE ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Kazaya ıslak ol sebep oldu

EREĞLİLİ HEMŞİRE ÖLÜMDEN DÖNDÜ
2023-05-28 13:04:20

Ereğlide düzenlediği Tarım Fuarları ve gazetecilik mesleği ile tanınan, şimdi ise mesleğini Antalya Kumlucada sürdüren Ereğlili hemşehrimiz Hakan Özgenç, Kızım bu arabadan sağ çıktı ya Allah'a çok şükür paylaşımı ile Antalyada hemşire olan kızının ölümden döndüğünü söyledi.

Antalya Kumlucada ikamet eden Ereğlili hemşire, kazayı görev yeri olan Antalyaya giderken yaptı.

Gazetemiz, hemşirenin verdiği efadeye ulaştı. Ereğlili hemşire ifadesinde şunları dedi

"Ben Kumluca'dan Antalya'ya görev yaptığım hastaneye nöbetime gitmek için 07 AKK 994 plakalı aracım ile çıkış yaptım. Ulupınar Mahallesi Köpek Soludan mevkiine yaklaştım. Hafif bir şekilde yağmur yağmış ve yol ıslanmıştı. Ben de yavaşça ilerlemeye devam ettim. Virajı döndüğüm esnada frenleme yaptım. O esnada aracımın hâkimiyetimi kaybettim ve bariyerlere çarptım. Daha sonra yola savruldum. Ve yolun sol tarafında durabildim. Araçtan hemen indim. Yanımdan araçlar geçmeye başladı. Ve kazayı gören araç sahipleri indi ve aynı istikametten gelen araçlara yavaş yavaş diye uyarmaya başladılar. Müteakiben MA OW 555 plakalı karavan tipinde araç yolun sağ tarafından yavaş ve kontrollü bir şekilde geçiş yaparken yine aynı istikametten çok hızlı gelen ve uyarıları dikkate almayan beyaz renk Ford Fiesta marka 07 BBY 239 plakalı araç kontrolsüz bir şekilde karavana vurdu. Müteakiben benim aracıma çarptı. Şahsın aracının hava yastığı açıldı. Hemşire olduğum için hemen Ford Fiesta markalı aracın içerisine bulunan şahısların durumunu kontrol etmeye gittim. Şahıslar da olumsuz bir durum görünmüyordu. Hemen 112 Acil Çağrı Merkezinin aradım. Daha sonra olay yerine ambulans ekibi geldi. Yaşanan olay ile ilgili başkaca bir diyeceğim yoktur"

EREĞLİLİ HEMŞİRE ÖLÜMDEN DÖNDÜ
EREĞLİLİ HEMŞİRE ÖLÜMDEN DÖNDÜ
EREĞLİLİ HEMŞİRE ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 24382

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİLİLER BU KONSERDE BULUŞACAK
EREĞLİLİLER BU KONSERDE BULUŞACAK
Başkan Akpınar Emekliler Derneğine Üye Oldu
Başkan Akpınar Emekliler Derneğine Üye Oldu