EREĞLİ’DE ASAYİŞ BERKEMAL
Colombia

EREĞLİ’DE ASAYİŞ BERKEMAL

KAYMAKAM OĞUZ CEM MURAT 2. TOPLANTISINI YAPTI.

EREĞLİ’DE ASAYİŞ BERKEMAL
2025-05-08 20:36:11

Ereğli tarihinde ilklere imza atan kaymakam Oğuz Cem Murat, basın mensupları ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Daha öncede basın mensupları ile bir araya gelen Ereğli kaymakamı Murat'ın basın mensupları ile durum değerlendirmesi yaptığı toplantı 2. olma özelliğini taşırken, önemli konulara değinildi.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Gölükcü ve İlçe Jandarma Komutanı Fatih Kurtun da katılım sağladığı toplantıda, Ereğlinin tarihi, kültürel ve ekonomik potansiyeli ile devam eden kamu yatırımları değerlendirildi.

Kaymakamımız, ilçemizin tanıtımında ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde basın mensuplarının üstlendiği kritik role dikkat çekerek tüm basın çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 51381

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYALI ÇİFTÇİLERE REFLEKTÖR DAĞITILIYOR
KONYALI ÇİFTÇİLERE REFLEKTÖR DAĞITILIYOR
UĞUR İBRAHİM ALTAY MESAİ MEFHUMU GÖZETMİYOR
UĞUR İBRAHİM ALTAY MESAİ MEFHUMU GÖZETMİYOR