Kapat !
Ereğli Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Yapımı Tamamlandı

Ereğli Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Yapımı Tamamlandı

Başkan Altay: “Ereğli’de Verdiğimiz Bir Sözü Daha Yerine Getirdik”

Ereğli Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Yapımı Tamamlandı
2023-03-16 12:01:02

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli ilçesinde yarı olimpik yüzme havuzu inşaatını tamamladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ereğlide verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik. Yapımını tamamladığımız Ereğli Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzu kısa bir süre sonra hizmete açacağız inşallah. İlçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli ilçesinde yarı olimpik yüzme havuzunun inşaatı tamamlandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya merkezde hayata geçirdikleri spor yatırımlarını ilçelere de götürerek yarınların şampiyon sporcularını yetiştirmeyi arzu ettiklerini ifade etti. Bu kapsamda Ereğli ilçesine yarı olimpik yüzme havuzu kazandırdıklarını dile getiren Başkan Altay, Bu güzel eseri tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ereğlide verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik. Ereğli Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzu kısa bir süre sonra hizmete açacağız inşallah. İlçemize ve şehrimize hayırlı olsun diye konuştu.

Yaptıkları çalışmalar sayesinde Konyanın artık sporun başkenti olarak anılmaya başladığına dikkat çeken Başkan Altay, Spor altyapımızı güçlü bir hale getirmemizin meyvelerini birer birer topluyoruz. Özellikle Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu tarafından Konyamızın 2023 Dünya Spor Başkenti seçilmesi bu kazanımlarımızın zirvesi oldu. Bunun yanında 5. İslami Dayanışma Oyunları gibi İslam dünyasının en kapsamlı spor organizasyonuna ev sahipliği yapmamız da Konyamızın spor altyapısının artık ne denli güçlü olduğunun en açık kanıtıdır açıklamasını yaptı.

#YarıOlimpikYüzmeHavuzu

#KonyaBüyükşehirBelediyesi

#Ereğli

Ereğli Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Yapımı Tamamlandı

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 30542

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Ereğli’de kontrolden çıkan otomobil takla attı
Ereğli’de kontrolden çıkan otomobil takla attı
METİN KIRATLI EREĞLİ’YE GELDİ
METİN KIRATLI EREĞLİ’YE GELDİ