Kapat !
EREĞLİ KOMEK’TE MANGALA TURNUVASI

EREĞLİ KOMEK’TE MANGALA TURNUVASI

Turnuvada başarılı olanlar ödüllerini aldı

EREĞLİ KOMEK’TE MANGALA TURNUVASI
2023-01-26 10:31:26

Ereğli KOMEK merkezinde geniş bir katılımın olduğu zeka oyunu olan mangala turnuvası düzenlendi.

Ereğli KOMEK merkezi vermiş olduğu kursların yanında yapmış olduğu çeşitli etkinlikler ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce yapılan birçok etkinliğe bir yenisini daha ekleyen Ereğli KOMEK merkezi, zeka oyunları kapsamında değerlendirilen mangala turnuvası düzenledi.

Ereğli KOMEK merkezinde düzenlenen turnuva ilkokul, ortaokul ve yetişkinler düzeyinde yapıldı. Geniş bir katılım ile düzenlenen turnuva da eşleşmeler ‘swiss manager programı ile yapılarak 4 tur şeklinde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen 4 tur sonucunda programın verdiği sonuca göre final sonuçları açıklandı. Final sonuçlarına göre dereceye girenler ödüllendirildi.

TÜM ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Turnuvanın şartlarına göre dereceye girenlere ödül verilmesi gerekilirken, Ereğli KOMEK Müdürü Murat Candan öğrencileri teşvik etmek için turnuvaya katılan tüm katılımcılara ödül verdi.

Candan ayrıca turnuva ile ilgili olarak şunları söyledi: Türk strateji ve zeka oyunu olan Mangalanın (Orta Asyada dokuz kumalak adıyla oynadığımız oyunun) tüm Türk milleti tarafından tekrar hatırlanması ve yaşatılması adına çok önemli. Turnuvada emeği geçen tüm organizatör ve hakemlere teşekkür ediyorum.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 50943

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...