EREĞLİ CHP SEÇMENİ İSYANDA

EREĞLİ CHP SEÇMENİ İSYANDA

BÜLENT AĞRI: EREĞLİ BİRİLERİNİN EGOSUNA KURBAN GİTTİ

EREĞLİ CHP SEÇMENİ İSYANDA
2024-01-27 14:57:08

Ereğlide belediye başkanlığı yarışına katılan partilerin adayları belirlenmişkin Cumhuriyet Halk Partisindeki belirsizlik, dün sonuçlandı.

Sonuçlanıncaya kadar ki geçen süreç içerisinde her ne kadar da CHP Genel Merkezi Umut Akpınar adayımız dese de Ereğli CHP seçmeni Halil Ercanın aday gösterileceğini tahmin ediyordu.

Günlerdir sosyal medya hesaplarında onun ismi söyleniyor, CHP tabanının Halil Ercanı istediği söyleniyordu.

CHP Genel Merkezinden yapılan açıklama ile Halil Ercanın değil Umut Akpınarın Ereğli Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından, Halil Ercancıların beklentisi kursaklarında kaldı.

CHPnin her kademesinde görev yapmış olan Bülent Ağrı, Otuz beş yıldır bu partide değişik zamanlarda görev yaptım. Gençlik kollarından tutun yönetimine, belediye meclis üyeliği sıralamasına kadar hizmet ettik, emek verdik. Ve de çok değerli gelmiş geçmiş ilçe başkanları gördüm. Fakat özellikle seçimi kaybetmek için özel bir çaba veren bir ilçe başkanı olarak ilk kez sizi gördüm diyerek CHP Ereğli ilçe başkanı Nejat Türktaşa sitem etti. Seçimin bittiği sabah o koltukta nasıl oturacaksın merak ediyorum diyen Bülent Ağrı, Çünkü bizler ve kendisinden emin Ereğli haklı çıkacak, koca bir şehri kendi egona kurban ettin. Ve bunun tek sorumlusu ilçe başkanı olarak sensin bunu sonradan değil şimdiden söylüyorum dedi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 44847

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR