Kapat !
ELİHAYRAT: UMUT MEMLEKET PARTİSİNDE

ELİHAYRAT: UMUT MEMLEKET PARTİSİNDE

Memleket Partisi Milletvekili aday adayı Mahmut Elihayrat ve ilçe başkanı Haluk Ümit Elihayrat, umut Memleket Partisinde dedi

ELİHAYRAT: UMUT MEMLEKET PARTİSİNDE
2023-03-24 10:13:49

Ülkenin kurtuluşunun Memleket Partisi iktidarından geçtiğini belirten Memleket Partisi Konya Milletvekili aday adayı Veteriner Hekimi Mahmut Elihayrat Memleket Partisinin iktidarın da halkımızı hak ettiği mutlu, müreffeh, çağdaş bir yaşam kalitesi ile buluşturacağız. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın dedi.

Memleket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Haluk Ümit Elihayrat Memleket Partisi Ereğli İlçe başkanlığı olarak Ereğli'nin yaşadığı sıkıntıları her fırsatta dile getirmeye çalıştıklarına dikkat çekerek Sizlerin de çok iyi bildiği gibi bölgemizin lokomotif sektörü hayvancılık ve tarımdır. Ereğli ekonomisini tarım ayakta tutuyor. Bu gün gelinen noktada hem ülke olarak hem de bölge olarak tarımdan hak ettiğimiz payı alamıyoruz. On binlerce köylünün geçim kapısı olan tarım liyakatsiz kişilerin elinde baltalanmış durumda. Köylümüz ciddi geçim sıkıntısı yaşıyor. Hükümetin yanlış tarım politikaları tarım emekçilerinin hayatını yokluk içinde geçirmelerine neden oluyor. Maalesef diğer sektörlerde de durum farklı değil. Çiftçilerimiz üretim maliyetlerini karşılayamadığı için üretmekten vazgeçmiştir. Tarım bitme noktasındadır. Hayvancılığın durumu ise içler acısıdır. Günlük gelen zamlar ve yem fiyatlarındaki anormal artışlar hayvancılık yapan vatandaşlarımızın belini bükmüştür. Ticaret ile uğraşan işletme sahipleri gelen elektrik faturalarına yetişememektedir. Para kazanmak bir yana herkes ayakta kalma mücadelesi veriyor. Toplum derin bir umutsuzluk içindedir. Bu ülkenin en genç, en zeki, en dinamik evlatları artık bu ülkede yaşamak istemiyor. Yurt dışına gitmenin yollarını arıyor. İşte tüm bu olumsuz tabloya rağmen biz diyoruz ki Saygı değer genel başkanımız Muharrem İnce beyefendinin dediği gibi Geleceğimizi geri alacağız Memleket Partisinin iktidarın da halkımızı hak ettiği mutlu, müreffeh, çağdaş bir yaşam kalitesi ile buluşturacağız. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın! Çare vardır, Çare mavidir, Çare Memleket Partisinin iktidarıdır. Bir ülkenin kalkınması için tarıma destek verilmelidir. Kakınmanın köyden başlayacağını biliyor. kendisi de sektörün içinde bulunan Memleket Partisi Konya Milletvekili aday adayımız Veteriner Hekimi Mahmut Elihayrat'ın şahsında Memleket Partisini desteklemenizi bekliyoruz diye konuştu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 44441

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI
TARIM İLACINDAN ZEHİRLENDİ
TARIM İLACINDAN ZEHİRLENDİ