Kapat !
DURUL TÜRKMEN NE DEMEK İSTEDİ

DURUL TÜRKMEN NE DEMEK İSTEDİ

AK Partinin güçlü isimlerinden Durul Türkmen öyle bir paylaşım yaptı ki kafalarda soru işareti bıraktı…

DURUL TÜRKMEN NE DEMEK İSTEDİ
2022-08-15 00:22:21

Ereğlililerin sosyal aktivitelerinden ve geçmiş dönemlerde Ak Parti milletvekili aday adaylığından dolayı yakından tanıdığı Durul Türkmen, sosyal medya hesabından akıllarda soru işareti bırakacak bir paylaşım yaptı.

Önümüzdeki seçimlerde aday olup olmayacağı konusunda bir açıklama yapmayan Türkmen, Ben aday olursam özelliklerim bunlar olacak der gibi yaptığı açıklamasına, sanki adaymış gibi onlarca Hayırlı olsun yorumu yapıldı.

İşte Durul Türkmenin o açıklaması. Kararı siz verin…

Kıymetli hemşehrilerim;

Siyaset ve Siyasetçilere dair özetle iki kelamda bulunacağım.

Her vatandaşın en önemli ödevlerinden birisi de seçmen olarak görevini yerine getirip sandığa gitmesi, oy kullanarak nasıl yönetilmek ve temsil edilmek istediğini seçmesidir.

Siyasetçi de vatandaşı en iyi nasıl temsil edeceğini net bir şekilde ifade edebilmedir. Vatandaşın refah ve zenginlik içinde, hukuk devletinden aldığı güçle özgür, eşit, huzurlu ve sağlıklı yaşamasını sağlayabilecek programları uygulayabilme dirayetine ve gücüne sahip olmalıdır siyasetçi.

Yaklaşan seçim döneminde lütfen sizi temsil edebilecek, koltuktan güç alan değil, koltuğa güç verebilecek, çevresine ve akrabalarına iş ihale vaatlerini yerine getirip zengin olmak için değil, kendi cebinden harcayabilecek güce sahip olan siyasetçileri seçin! Daha önce seçilmiş ama memlekete bir tek eser bile kazandıramamış siyasetçileri, aday listelerinde sıralamaya girmiş ama seçilememiş siyasetçileri, emeklilik yaşı gelmiş geçmiş siyasetçileri, devletin araçlarına, benzinine ve şöförüne ihtiyacı olan siyasetçileri artık seçmeyin, desteklemeyin!

Özellikle 60 yaşına yaklaşmış ve üzeri yaşta olan siyasetçiler, lütfen artık siz de aday olup seçilip emeklilik maaşınızı yükseltmek uğruna vatandaşı kandırmayın ve oyalamayın. Ülkenin geleceğini gençlere emanet etmekten korkmayın. Açın memleketin önünü, yapacağımız daha çok iş var.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 58157

Kullanıcı Adı

  • İbrahim çakırel
    15 Ağustos 2022 Pazartesi

    Siyaset, ideal işidir. ideali olmayanlar siyaset denizine girmesin. aksi halde boğulmaktan kurtulamazlar.


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA