Kapat !
Dr. Ali Sayar Başkan Oldu

Dr. Ali Sayar Başkan Oldu

ODBEKDER KONGRESİ YAPILDI

Dr. Ali Sayar Başkan Oldu
2022-07-25 03:59:44

Oğuz Dulkadiroğlu Bekdik Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği (ODBEKDER) Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Dernek Başkanlığına yeniden Dr. Ali Sayar seçilirken, Ali Sayar'ın Onursal Başkan olmasına da karar verildi.

Hacı Mustafa Mahallesi'nde gerçekleştirilen genel kurul, yoğun katılıma sahne oldu. Pandemi sürecinde on yedi kişiye çıkarılan dernek yönetim kurulu, yapılan oylamayla tekrar yedi kişiye düşürüldü. Yine ODBEKDER Kurucu Başkanı Dr. Ali Sayar'a Onursal Başkan ünvanı verilmesini isteyen önerge de yapılan oylama ile kabul edildi.

Kongrede, derneğin pandemi sürecinde ara verilen kültürel ve tanıtım çalışmalarının hızlandırılmasının yanı sıra, öncelikli olarak viran durumdaki tarihi Hortu Hanı'nın restorasyonu için çalışma başlatılması ile Bekdik Şenliği'nin yapılması noktalarında görüş birliğine varıldı.

Dr. Ali Sayar başkanlığındaki yeni ODBEKDER yönetimi şu şekilde oluştu:

Yönetim Kurulu Asil: Ali Sayar, Cihan Uygur, Adem Erdal, İsa Aladag , Cumhur Serin, Ömer Gözkara, Deniz Kurt

Yönetim Kurulu Yedek: Ercan Maviş, Mahmut Coşkun, Ahmet Altınsoy, Engin Yeşilyurt, Mehmet Ceyhan, Erhan Tatlıdil , Faik Türkmen,

Denetim Kurulu Asil: Abdullah Ender Akçay, İsmet Beştepe, Neer Elmas.

Denetim Kurulu Yedek: Mustafa Doğan, Okan Arıcan, Selçuk Tilkici.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 24299

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI