DOĞANHİSAR İLERİ BİYOLOJİK ATIK SU ARITMA TESİSİ KAZANIYOR

DOĞANHİSAR İLERİ BİYOLOJİK ATIK SU ARITMA TESİSİ KAZANIYOR

KONYA BÜYÜKŞEHİR DOĞANHİSARA İLERİ BİYOLOJİK ATIK SU ARITMA TESİSİ KAZANDIRACAK

DOĞANHİSAR İLERİ BİYOLOJİK ATIK SU ARITMA TESİSİ KAZANIYOR
2024-03-20 16:36:15

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğanhisara kazandırılacak İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisinin temeli, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykanın katıldığı törenle atıldı.


Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğanhisara kazandırılacak İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisinin temeli atıldı.

Programda konuşan KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir, altyapı bakımından Konya şehir merkezinde ne varsa Doğanhisara da taşıdıklarını ifade ederek, Bu tür projeler hem iklim değişikliği hem de Türkiye Yüzyılına uygun olan projeler. Çevresel kirliliğin önüne geçmiş olacağız dedi.

Doğanhisar Belediye Başkanı Süleyman Pekmez, temeli atılacak tesisin Doğanhisar ilçesi için hayırlı olması temennisinde bulundu.

62 MİLYON LİRA MALİYETLE HAYATA GEÇİRİLECEK

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Doğanhisar İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisinin, ilçe merkezi ile Yenice ve Çınaroba mahallelerinden kaynaklanan atık suların bertarafında ve arıtılmasında hizmet vereceğini paylaşarak, güncel bedelle 62 milyon liraya maliyetle hayata geçirilecek tesisin hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan da temeli atılan hizmetin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Türkiye gelişiyor. Ülke büyüyor, Türkiye zenginleşiyor. Bugün, Doğanhisarın yol ihtiyaçları, içme suyu ihtiyacı, tarımındaki gelişmesi noktasında, 20 yılda ciddi adımlar atıldığını biliyoruz. Tüm ilçelerimiz, beldelerimiz, köylerimizde olduğu gibi diye konuştu.

Konuşmaların ardından Doğanhisara kazandırılacak İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisinin temeli dualarla atıldı.

Programa; İller Bankası Konya Bölge Müdürü Sedat Yılmaz, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bostanoğlu, Cumhur İttifakı Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Savaş Özdemir, AK Parti Doğanhisar İlçe Başkanı Fikret Özeralp ve MHP Doğanhisar İlçe Başkanı Reşat Karaarslan da katıldı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 96840

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR