DEREYÜZLÜLERDEN ÖZGÜVENE COŞKULU KARŞILAMA

DEREYÜZLÜLERDEN ÖZGÜVENE COŞKULU KARŞILAMA

DEREYÜZLÜLERDEN ÖZGÜVENE COŞKULU KARŞILAMA

DEREYÜZLÜLERDEN ÖZGÜVENE COŞKULU KARŞILAMA
2024-02-11 19:54:55

Yeniden Refah Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, Dereyüzlüler ve kıraathaneleri ziyaret etti.

Yapılan ziyarette vatandaşlar Başkan Adayı Özgüven' i kurbanla konfeti ile çoşkulu şekilde karşıladı.

Özgüven: ''Sizlerin bu oyları çok önemli hepimiz bu şehirde yaşıyoruz, aynı havayı teneffüs ediyoruz, Ereğlimizin daha ileri gitmesi Ereğlimizin bir marka şehri haline gelmesi için 2014-2019 yılları arasında siz bizlere destek yetki verdiniz yüce rabbim nasip etti. Sizlere Belediye Başkanı olarak hizmet ettik. Görev süremizde çok yoğun mesai ile devam ettik. Yaptığım hizmetleri siz görüyorsunuz yeraltı, yerüstü, asbestli boruları, parkları, güneş enerjisi, kadınlar lokalleri, atlı spor kulübü, kapalı Pazarı, gençlere, hanımlara, engelli, vatandaşlarımıza imkanlarımız ölçüsünde bir kamu görevlisi olarak değil içimizden gelen bir duygu ve düşüncelerle samimiyetle sahip çıkmaya çalıştık.

AFİŞ ASMAKTAN BAŞKA NE YAPTINIZ

Burdan Sayın Belediye Başkanı Oprukçu'ya soruyoruz ne yaptın bir sürü afiş aştın, afişlerin yerine hizmetlerini as diyoruz. Bizim gibi yaptıysan kapalı pazarı as diyoruz, bizim gibi yaptıysan hayvan ticaret borsasını as diyoruz, bizim gibi yaptıysan belediyeye aylık bir milyon gelir getiren güneş enerji santralini as diyoruz, fakire çoluğa çocuğa ne yaptın sosyal belediyecilikte ne yaptın biber dağıttın bizde biliyoruz ama o biber öyle bir mahalleye getirilip bir kamyonun üzerinden çuvalla atılıp insanlara izdaham oluşturacak şekilde dağıtılacak bir biber değil bir proje değil bunları hep görüyorsunuz cülük dağıtmayla civciv dağıtmayla milletin parasını carçur etmeyle Ereğli marka şehri olmaz.

Bunların tek söylediği şey seni işe alırım diyip umut dağıtmak umut tacirliğı kadar kötü birşey yok" dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 31651

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI