Kapat !
Cumali Kayaaslan: Kaçak Av Yapmayın

Cumali Kayaaslan: Kaçak Av Yapmayın

KAÇAK AVCILIK YAPAN ŞAHISLAR YAKALANDI

Cumali Kayaaslan: Kaçak Av Yapmayın
2022-12-23 22:34:19

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, İl genelinde doğal hayatın ve yaban hayvan popülasyonunun korunması amacıyla kaçak ve yasak yöntemler ile avlanmanın engellemesine yönelik çalışmalarımıza azim ve kararlılıkla devam edilmektedir.

Bu kapsamda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleriyle müşterek olarak Aksaray ili genelinde izinsiz ve yasak yöntemler ile avlanmaya karşı denetim faaliyeti icra edilmiştir. Denetimler esnasında, avcıların belge ve ekipmanları kontrol edilmiş olup, bir şahsa, belgesiz ve otomatik av tüfeğinde takoz kullanmadan avcılık yaptığı için 2.095 TL idari para cezası uygulanmıştır.

Ereğli Avcılar Derneği başkanı Cumali Kayaslan, Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, yaban hayatın korunmasına yönelik titiz ve gayretli çalışmaların gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edileceğini öğrendiğini, Ereğlili avcıların da yakın olması dolayısı ile Aksaraya avlanmaya gittiklerini duyduğunu belirterek, avcıların kaçak avlama yapmamalarını istedi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 37168

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BAŞKAN AKPINAR ETKİNLİĞE KATILDI
BAŞKAN AKPINAR ETKİNLİĞE KATILDI
Konya’da Türk Yıldızları ve Solo Türk Gösterisi Nefes Kesti
Konya’da Türk Yıldızları ve Solo Türk Gösterisi Nefes Kesti