CHPli Akpınar, Ereğlideki hastane sorununu tedavi edecek

CHPli Akpınar, Ereğlideki hastane sorununu tedavi edecek

CHPli Akpınar, Ereğlideki hastane sorununu tedavi edecek

CHPli Akpınar, Ereğlideki hastane sorununu tedavi edecek
2024-02-12 16:47:25

Konyanın Ereğli ilçesinden Cumhuriyet Halk Partisinin Belediye Başkan Adayı olan Umut Akpınar, dün yaptığı açıklamada ilçenin kanayan bir yarası olan hastane sorununu çözeceğini açıkladı. Akpınar açıklamasında hastane ihtiyacının büyüklüğünü Çocuklarımız Niğdede doğuyor. İnsanlarımız yolda ambulanslarda ölüyor. ifadeleriyle vurguladı.
2024 yerel seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisinin Konyanın Ereğli ilçesi Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Umut Akpınar, dün Ereğlide bulunan Mirel Otelde yaptığı proje lansmanında, ilçenin önemli sorunlarını çözmek amacıyla geliştirdiği projelerden bahsetti. Akpınar, Ereğlide gün geçtikçe büyüyen bir hastane problemi olduğunu belirterek, belediyenin bir doğum bir de kardiyoloji merkezi kuracağını açıkladı. Umut Akpınar, projeler hakkında, Halkımız ambulanslarda ölüyor, çocuklarımız Niğdede doğuyor. Yollarda insanlarımız ölmesin, çocuklarımız burada doğsun diye bu büyük projeyi başlatıyoruz. ifadelerini kullandı.
Ereğlide bulunan devlet hastanesine giden yolun problemli olduğunu belirten Umut Akpınar, Ambulanslar sürekli kaza yapıyor. Geçen konuştuğum bir ambulans şoförü arkadaşım, hastaneden ana yola 25 dakikada indiklerini söyledi. Devlet hastanesine giden yolun yeterli olmadığını biliyorsunuz. Özellikle iş çıkış saatlerinde trafik yoğunluğu oluyor. Kesinlikle yan yolları açmak zorundayız. dedi.
Özel hastane yatırımlarını da Ereğliye çekeceğiz
Umut Akpınar, Ereğlideki hastane sorununu çözmek amacıyla, özel hastane yatırımlarını ilçeye çekerek seçenekleri artırmak istediğini ve hastane sorununu kökten çözmeyi hedeflediğini belirtti. Akpınar açıklamasında, Özel hastane yatırımlarını da Ereğliye çekeceğiz. ifadelerini kullandı. Umut Akpınar ayrıca, Ereğlide bir özel hastane inşaatının da devam ettiğini açıkladı.
Umut Akpınar proje lansmanına, Bu şehir artık kaybetmemeli. Ereğli halkını bir araya getireceğiz. Hep birlikte bu şehrin önünü açacağız. Ya bu şehirde öleceğiz ya da bu şehirde yeniden doğacağız. İlerleyen süreçte daha da çok konuşacağız, projelerimizi artıracağız. Artık bu şehrin bir umudu var. sözleriyle son verdi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 99033

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI