BOZKIRA YENİ YATIRIMLAR GELİYOR

BOZKIRA YENİ YATIRIMLAR GELİYOR

BAŞKAN ALTAY BOZKIRA OTEL VE YENİ SANAYİ SİTESİ YAPACAKLARININ MÜJDESİNİ VERDİ

BOZKIRA YENİ YATIRIMLAR GELİYOR
2024-03-17 01:07:45

Şimdi yeni bir dönemde olduklarını vurgulayan Başkan Altay, Bozkırımızın eksiklerini biliyoruz. Bozkırımıza yakışır bir otel inşaatına en kısa sürede başlayacağız inşallah. Hem toplantıları yapacağımız hem de sizin düğünlerinizi, kına gecelerinizi, asker uğurlamalarınızı yapabileceğiniz Bozkıra yakışır bir düğün salonunu 5 yıl içinde ilçemize kazandıracağız inşallah. Ayrıca Büyükşehir Belediyemize kazandırılan alanda özellikle şehir dışında yaşayan üreticilerimizin Bozkırımıza geri dönüş sağlamaları için yeni sanayi dükkanlarının da yapımına en kısa sürede başlayacağız. Bakın 5 yıl içinde Bozkırın, Bozkırın mahallelerinin çehresinin nasıl değiştiğine hepimiz şahit olduk. İnşallah aynı takım tekrar bir 5 yıl daha şehrimize hizmet etmek istiyoruz. Allah hepinizden razı olsun, tesislerimiz hayırlı olsun. Yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.
Başkan Altay konuşmasının sonunda ise tüm Bozkırlıları Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Konyada saat 14.30da gerçekleştireceği mitinge davet etti.
AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fidan, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer ve Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demirin de katıldığı programda konuşmaların ardından Bozkır Otogarı ve İtfaiye Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 29503

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR