Kapat !
BİLGİN KAMIŞ’TAN BAŞKAN HÜSEYİN OPRUKÇU’YA ZİYARET

BİLGİN KAMIŞ’TAN BAŞKAN HÜSEYİN OPRUKÇU’YA ZİYARET

EREĞLİSPOR BAŞKANI KAMIŞ, EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI OPRUKÇU’YA İL GÖNDERMELİ FORMA TAKDİM ETTİ

BİLGİN KAMIŞ’TAN BAŞKAN HÜSEYİN OPRUKÇU’YA ZİYARET
2022-09-10 04:01:12

Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçuyu makamında ziyaret ederek kendisine Ereğlinin il olmasına vurgu yapan 82 plakalı forma takdim etti.

Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçuyu antrenör ve futbolcular ile birlikte makamında ziyaret etti. Başkan Kamış ve tüm takımı kapıda karşılayan Başkan Oprukçu futbolcular ile tek tek selamlaşarak başarılar diledi.

EREĞLİSPOR İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Ziyaret sırasında Başkan Kamış ve antrenör Ertuğrul Sanlavdan takım ile ilgili bilgiler alan Başkan Oprukçu, Ereğlispor için mücadele ettiğinin altını çizdi. Oprukçu; Ereğlispor şehrimizin en önemli unsurlarından bir tanesidir. Bizlerde Belediye olarak üzerimize düşen ne varsa bir fazla yapmaya çalışıyoruz.

Tesis sorunu, ulaşım sorunu, yemek sorunu gibi birçok konuda üstümüze düşeni yaptık. Liglerin başlamasına da az bir süre kaldı yine elimizden geleni yapmaya gayret edip şehrimizi en iyi yerlerde temsil etmeniz için çaba göstermeye devam edeceğiz. Biz sizlere gerekeni yapacağız sizlerde, bizim göğsümüzü kabartacaksınız. Bu sezon inşallah takımımızı şampiyon olarak görmek istiyorum dedi.

SARACİYE ATÖLYESİNİN ÇANTALARI FUTBOLCULARA HEDİYE EDİLECEK

Başkan Oprukçu ayrıca Belediye tarafında kurulan ve yüzlerce kişinin istihdam edildiği Saraciye Deri Atölyesinde üretilecek olan çantalardan tüm futbolculara hediye edilecek şekilde üretimine başlanması için talimat verdi. Oprukçu; İnşallah el emeği göz nuru üretilen çantalarınız ile deplasmanlarda başarılı olur ve sizlere güzel anılar yaşatır bu çantalar. Her şey Ereğli ve sizler için diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Kamış, özenle hazırlattığı 82 plakalı Ereğlinin il olmasına vurgu yapan formayı Başkan Hüseyin Oprukçuya takdim etti.

Forma takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

BİLGİN KAMIŞ’TAN BAŞKAN HÜSEYİN OPRUKÇU’YA ZİYARET

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 18735

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Ereğli’de kontrolden çıkan otomobil takla attı
Ereğli’de kontrolden çıkan otomobil takla attı
METİN KIRATLI EREĞLİ’YE GELDİ
METİN KIRATLI EREĞLİ’YE GELDİ