Kapat !
BİLGİN KAMIŞ VE YÖNETİMİ HAKEMLERDEN MEMNUNDEĞİL

BİLGİN KAMIŞ VE YÖNETİMİ HAKEMLERDEN MEMNUNDEĞİL

BU HAKEMLERLE BU LİG YÜRÜMEZ!

BİLGİN KAMIŞ VE YÖNETİMİ HAKEMLERDEN MEMNUNDEĞİL
2022-10-05 04:22:31

Sarayönü beraerliğinin ardından kendilerine yapılan haksızlığı dillendiren Ereğlispor yönetimi olayı medyaya taşıdı.

Ereğlispor yönetiminden yapılan açıklama şöyle:

Beta Trafo Ereğlispor Kulübü olarak, uzun yıllardır hakemler, futbol lobisi ve ayrımcılıklar ile mücadele ederek Ereğlimizi ve Ereğlisporumuzu temsil etmeye çalışıyoruz. Uzun yıllardır mücadele ettiğimiz ve çaba gösterdiğimiz liglerde sürekli olarak hakem skandalları ile uğraşıyoruz.

Geçen sezon yapılanları unutmamışken, bu sezonda henüz ligin ilk maçı olan Sarayönü Belediyespor maçında hakemlerin yanlış kararlarıyla sahadan beraberlik ile ayrılmak zorunda kalmış bulunmaktayız. Üstün bir şekilde mücadele ettiğimiz maçta ilk olarak maçın başlarında ilk pozisyon olarak değerlendireceğimiz pozisyonda futbolcumuz Kerim Aydın ceza sahası içerisinde rakip takım oyuncusu tarafından formasından çekilerek yere düşürülmüş fakat hakem oyunu devam ettirmiş ve penaltımızı vermemiştir.

Maçın ikinci yarısında da üstünlüğümüzü ortaya koyduğumuz maçta, ikinci pozisyon olarak değerlendireceğimiz pozisyonda, ceza sahası içerisinde rakip takım oyuncusunun eline çapan topta hakem pozisyonu dışarda olarak değerlendirmiş ve yine penaltımızı vermeyerek bizleri maç içerisinden galibiyetten uzaklaştırmıştır.

Yine maçın ikinci yarısında üçüncü pozisyon olarak değerlendireceğimiz pozisyonda, kullanılan serbest vuruşta rakip takım oyuncularının kurduğu barajda top rakip takım oyuncusunun eline çarpmış ve hakem bu pozisyonda da oyunu devam ettirmiş ve bir penaltımızı daha vermemiştir.

Toplamda 3 tane net penaltının lehimize olduğu maçta hiçbir penaltımız verilmemiş ve galibiyet ile ayrılacağımız maçtan 0 – 0 beraberlik ile ayrılmak durumunda bırakıldık.

Her sene neden Sarayönü Belediyespor maçlarında bu şekilde haklarımızın yenildiğini daha önce kamuoyu ile paylaşmamıza rağmen yine aynı hataların yaşanması bizleri üzmüş ve 1 puanın bile ne kadar değerli olduğu ligde sezonun ilk maçında 2 puan bırakmak zorunda kaldık.

Geçmişi başarılarla dolu şehrin sevdası Ereğlinin göz bebeği Ereğlisporumuzun hakkının bu kadar çok yenildiği bu liglerde bu hakemler ile ligin yürümeyeceğini henüz daha ligin ilk maçında görmüş bulunuyoruz. Bu duruma yetkililerin el atmasını, bu şehir için yüreğini ortaya koyduğu takımının emeğinin çalınmamasını rica ediyoruz. Kimseden ayrıcalık beklemiyoruz. Bizler takım olarak sahada her şeyimizi ortaya koyarak hakkımız olanı istiyoruz.

Ereğlispor, hakemlerden de hak yiyenlerden de daha büyüktür bunu kimse unutmasın…

Saygılarımızla…

Beta Trafo Ereğlispor Kulübü

BİLGİN KAMIŞ VE YÖNETİMİ HAKEMLERDEN MEMNUNDEĞİL
BİLGİN KAMIŞ VE YÖNETİMİ HAKEMLERDEN MEMNUNDEĞİL

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 33682

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Altay 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü Kut
Altay 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü Kut
MEPAŞ’TAN AVANTAJLAR DÜNYASI
MEPAŞ’TAN AVANTAJLAR DÜNYASI