Kapat !
BİLGİN KAMIŞ: BİR İLKE İMZA ATTIK

BİLGİN KAMIŞ: BİR İLKE İMZA ATTIK

KONYA DERBİSİNİN KAZANANI EREĞLİSPOR!

BİLGİN KAMIŞ: BİR İLKE İMZA ATTIK
2023-01-29 20:35:32

BAL Ligi 8inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 14üncü haftasında karşılaştığı Sarayönü Belediyesporu 1 – 0 yenerek ligin ikinci yarısına 3 puan ile başladı.

BAL Ligi 8inci Grubun 14üncü haftasında Ereğli Konya derbisine ev sahipliği yaptı. Atatürk Stadyumunda dolu tribünler karşısında Beta Trafo Ereğlispor ve Sarayönü Belediyespor karşı karşıya geldi.

Maçın başlama düdüğü ile maça iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, istediği pozisyonları yakalasa da aradığı golü ilk yarıda bulamadı ve maçın ilk yarısı 0 – 0 berabere sona erdi.

Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, Sarayönü Belediyespor kalesinde pozisyon aramasına rağmen istediği golü ikinci yarının ilk çeyreğinde bulamadı.

Maçın son bölümüne doğru ataklarını sıklaştıran Beta Trafo Ereğlispor, aradığı golü dakika 79da Şeyhmus Bıçakın harika plasesi ile buldu.

Bulduğu gol ile 1 – 0 öne geçen Beta Trafo Ereğlispor, son 10 dakikada kalesini gole kapatarak sahadan 1 – 0 üstünlük ile ayrıldı.

BAŞKAN KAMIŞ VE YÖNETİMİ BİR İLKE İMZA ATTI

Yıllardır BAL Liginde mücadele eden Sarayönü Belediyesporu ilk defa mağlup etmeyi başaran Beta Trafo Ereğlispor, Kulüp Başkanı Bilgin Kamış ve yönetimi ile bir ilke imza attı.

Yıllardır Sarayönü Belediyesporu içeride ve dışarda mağlup edemeyen Beta Trafo Ereğlispor da maç sonunda da ise galibiyetin mutluluğu görülmeye değerdi.

Kulüp Başkanı Bilgin Kamış ve yönetimi de alınan galibiyet sonrası takımımı tek tek tebrik ederek, ilke imza attıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Beta Trafo Ereğlispor bu galibiyetin ardından ligin 15inci haftasında deplasmanda Isparta takımı Keçiborlu ile karşı karşıya gelecek.

#EREĞLİSPOR

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 63801

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA