Kapat !
BEKİR DEVELİ KONYA’DA

BEKİR DEVELİ KONYA’DA

Şehir Konferanslarının Konuğu Bekir Develi Oldu

BEKİR DEVELİ KONYA’DA
2022-05-16 01:55:54

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından her ay düzenlenen Şehir Konferanslarına sunucu Bekir Develi konuk oldu. Develi Bizim Hikayemiz konulu konferansta özellikle çocukların internet bağımlılığı sorunu üzerine konuşurken programa Konyalılar yoğun ilgi gösterdi.

Konya Büyükşehir Belediyesinin kültür ve sanat faaliyetlerinden olan Şehir Konferanslarının konuğu sunucu Bekir Develi oldu.

Selçuklu Kongre Merkezindeki konferansa Konyalılar yoğun ilgi gösterdi. Develi, Bizim Hikayemiz konulu konferansta çağımızda özellikle çocuklarda bağımlılık haline gelen internet ve sosyal medya konusu üzerine konuştu.

Develi, Çocuklarımız elimizden yitip gidiyor, gözümüzün önünde kayıp gidiyor. Bedenimizin sıhhatini korumak için ağzımızdan girene dikkat edeceğiz. Ama Cenab-ı Allah biz kullarını bedenden ibaret yaratmadı ki. Bizim hem bedenimiz hem de ruhumuz var. Peki ruhumuzun sağlığını nasıl koruyacağız? Gözümüzden ve kulağımızdan girene diyet uygulamak zorundayız. diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Konferansları kapsamında sevilen isimleri Konyalılarla buluşturmaya devam edecek.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 59857

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
YORUMSUZ
YORUMSUZ
EREĞLİLİ PROFESÖRDEN ANKETE KATILIM ÇAĞRISI
EREĞLİLİ PROFESÖRDEN ANKETE KATILIM ÇAĞRISI