Kapat !
Başkan Oprukçu’dan Yeni Yıl Mesajı

Başkan Oprukçu’dan Yeni Yıl Mesajı

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu yeni yıl vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Oprukçu’dan Yeni Yıl Mesajı
2022-12-30 00:53:33

Mesajında, 2023 yılının Ereğli ve Türkiye için önemine vurgu yapan Başkan Oprukçu: Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını kutlayacağımız 2023 yılı her anlamda belirleyici bir yıl olacak. Birlik ve beraberliğe her zamandan daha fazla ihtiyacımız olacak. Bilindiği üzere 2023 yılı içerisinde de bir seçim olacak, Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayımız belli, kararımız net. Bu noktada kararlı duruşumuz devam edecek ve Türkiyenin ikinci yüzyılında belirleyici rol alacağız. Sınırlarımızın güvenliği, içerde ve dışarıdaki hain terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadele Türkiyenin yüzyılı olmasını hedeflediğimiz ikinci yüzyılda bizim çok önemlidir. Savunma sanayisinde attığımız dev adımlar da bunun apaçık göstergesidir. Bu zor dönemde ülkemizin içinde bulunduğu tehlikeyi öngörerek Sayın Cumhurbaşkanımız ve devletimizin yanında dimdik duran Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin bu stratejik kararlılığı bizim için de bir ışık olmuştur. Milletimizin bir kez daha sağduyu göstererek doğru olanı yapacağına olan inancımız tamdır ifadelerini kullandı.

Ereğlimizi Türkiyenin yüzyılına hazırladık

Başkan Oprukçu: Ereğliye hizmet noktasında da önemli çalışmalarımızı hayata geçirmenin huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2019 seçimlerinden sonra geride bıraktığımız 4 yıla yakın bir süre zarfında hatırı sayılı hizmetler yaptık. Asfaltta, kilitli parke taşı yol yapımında rekorları alt üst ettik, bunun yanında üretken belediyecilik anlayışımızla ve istihdama katkı sunmak adına Halı Atölyemizi, Saraciye Atölyemizi, Yöresel Ürün Pazarımızı kurduk. Adabağda başlattığımız Organik Tarım Projemizle ve Organik Yumurta Tavukçuluğunu Geliştirme noktasında hemşerilerimize civciv dağıtımımızla organik üretime destek olmaya özen gösterdik. Yeşile verdiğimiz değer çerçevesinde daha yeşil bir Ereğli için binlerce fidanı toprakla buluşturmanın yanı sıra dağıttığımız binlerce fide ve fidanlarla yeşilimize yeşil kattık. Parklarımızı şehrimize yakışır bir hale getirmek için düzenleme çalışmaları yaptık, yeni park ve ormanlık alanlar oluşturduk. Sosyal belediyecilik kapsamında hemşerilerimizin yanında olarak her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösterdik. Karanlık nokta bırakmamak için metruk binalarımızı yıktık. Temiz şehir her zaman önceliğimiz oldu binlerce konteyneri mahallelerimize dağıttık ve temizliklerini rutin bir şekilde yaptık, cadde ve sokaklarımızı tertemiz tuttuk. Kar çalışmalarımızı eksiksiz yaparak hemşerilerimizi kara kışta mağdur etmedik, bunun yanında mama ve su ihtiyaçlarını karşılamak için sokak hayvanlarımızı da unutmadık. Deprem, yangın ve sel felaketlerinde gerek Ereğlimizde gerek de ülkemizin çeşitli şehirlerinde özveri ile vatandaşlarımızın yardımına koştuk. Eğitime destek anlamında kırtasiye dağıtımlarımız, okullarımızın çevre düzenlemesi vs. gibi birçok hizmeti gerçekleştirdik. Kütüphane, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Korkut Ata Sosyal Tesisleri(Taş Evler), Akhüyük Termal Tesisleri projelerimizle Ereğlimizin geleceği inşa etme kararlılığımızı ortaya koyduk. Sevgi, saygı, birlik ve beraberlik içerisinde hemşerilerimizle her zaman iç içe olduk, hemşerilerimize belediyemizin tüm imkanlarını seferber ettik. Daha sayamadığımız birçok hizmetle Ereğlimizi Türkiyenin yüzyılına hazırladık. İnşallah yeni yılla birlikte daha birçok hizmeti gerçekleştirecek ve al bayrağımızın gölgesinde Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını mutlu, huzurlu ve coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının hemşerilerimize ve aziz milletimize hayırlı, uğurlu olmasını dilerim. Yeni yılımız kutlu olsun dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 85915

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BAŞKAN UMUT AKPINAR KOLTUĞUNU BIRAKTI
BAŞKAN UMUT AKPINAR KOLTUĞUNU BIRAKTI
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI