Kapat !
BAŞKAN OPRUKÇU: DEPREMZEDE AİLELERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR

BAŞKAN OPRUKÇU: DEPREMZEDE AİLELERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR

Ereğli Belediyesi Takdir Toplamaya Devam Ediyor

BAŞKAN OPRUKÇU: DEPREMZEDE AİLELERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR
2023-02-25 11:43:25

Ereğli Belediyesi depremzede ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince Ereğliye gelen depremzede ailelerin talepleri doğrultusunda ev temizliği hizmetini gerçekleştiriyorlar.

Bu kapsamda Mimar Sinan Mahallesinde evini depremzedelere tahsis eden bir vatandaş, Ereğli Belediyesine müracaat ettik sağ olsunlar bizi kırmadılar. Acılar paylaşıldıkça azalır, Ereğli Belediyesinin bu hizmetini çok takdir ediyor, çok teşekkür ediyorum ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

DEPREMZEDE AİLELERİMİZ BİZİM BAŞIMIZIN TACIDIR

Yaşadığımız deprem afetinin ardından Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçunun talimatları doğrultusunda depremin yaralarını sarmak için hemen kolları sıvayan ve önemli hizmetler yapan Ereğli Belediyesi depremzede aileler için verdiği ev temizliği hizmeti ile de takdir toplamaya devam ediyor. Ereğli Belediyesi olarak üzerlerine düşen ne varsa yaptıklarını ifade eden Başkan Oprukçu: Bu zor zamanların birlik ve beraberlik içerisinde üstesinden geleceğiz. Hep birlikte yaralarımızı saracağız, şehrimize gelen depremzede ailelerimiz bizim başımızın tacıdır, her türlü ihtiyaç ve taleplerinde yanlarındayız. Ereğli Belediyesi olarak depremzede ailelerimizin talepleri doğrultusunda her türlü ihtiyaçlarının yanında ev temizliğini gerçekleştiriyoruz. Rabbim milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah ifadelerini kullandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 80598

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA