BAŞKAN OPRUKÇU BİR KİTAP DOLUSU İCRAAT AÇIKLADI

BAŞKAN OPRUKÇU BİR KİTAP DOLUSU İCRAAT AÇIKLADI

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, bütün birimlerin çalışmalarını tek tek anlattı

BAŞKAN OPRUKÇU BİR KİTAP DOLUSU İCRAAT AÇIKLADI
2022-12-30 00:10:37

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Belediye sosyal tesislerinde düzenlediği basın toplantısında içinde bulunduğumuz yılın ve geçen 45 ayın değerlendirmesini yaptı.
Belediye tarafından bastırılan ve birim amirleri ile basın toplantısına katılan basın mensuplarına dağıtılan 300 sayfalık icraatların yer aldığı kitapta yazılı olan konuları, 1 saat boyunca ayakta slayt gösterisi eşliğinde anlatan Oprukçu, başarılarının dar imkanlar çerçevesinde gerçekleştiğini, başarılarında en büyük deteği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkan Devlet Bahçeli ve Bakan Murat Kurumdan gördüğünü söyledi. Konya Büyükşehir belediyesinin katkılarının da azımsanmayacak derecede olduğunu kaydeden Oprukçu, tüm çabamız huzur şehri Ereğliyi birlikte inşa etmek dedi.

OPRUKÇU, "NİYETİM VİLAYET EREĞLİ'NİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAK
Son zamanlarda il olacak yerlerin adının sıkça telaffuz edilmeye başladığını söyleyen Oprukçu, Ereğli'nin vilayetlik yolunun açık olduğunu kaydederek, "Ereğli'nin vilayet olacağına inanıyorum. Cumhuriyetin 100. Yılında 100 il 1000 ilçe projesi ile yola çıkan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bu projenin hayata geçirilmesi için görüşecek. Tüm kalbimle inanıyorum ki Ereğli il olacak. En büyük arzum vilayet Ereğli'nin Belediye Başkanı olmaktır" dedi.

OPRUKÇU, ÇALIŞMALARIMIZ 2023 YILI İÇERİSİNDE DE AYNI TEPMO İLE DEVAM EDECEK
Ereğlinin büyükşehir yasasından dolayı geniş bir alana hitap ettiğini söyleyen Oprukçu, çalışmalarının 2023 yılı içerisinde artarak devam edeceğini belirterek, kilitli taş yapılmamış mahallemiz kalmayacak dedi.
2022 yılı içerisinde Ereğli Belediyesi olarak 56 bin ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildiğini söyleyen Oprukçu, 2023 yılı içerisinde de asfalt çalışmalarının devam edeceğini, ve sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde huzur şehri Ereğliyi inşa etmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 70809

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
AHMET ÖMEROĞLU’NA ÖNEMLİ GÖREV
AHMET ÖMEROĞLU’NA ÖNEMLİ GÖREV
Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz Öğrencilerle Bir Araya Geldi