BAŞKAN DURSUN ADAY ADAYLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN DURSUN ADAY ADAYLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Zübeyir Dursun; “Sandıktan Cumhur İttifakı Birinci Çıkacak”

BAŞKAN DURSUN ADAY ADAYLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
2023-04-02 11:42:15

Aday adaylığı başvuru süresinin sona ermesinin ardından geçtiğimiz günlerde Konya'da temayül yoklaması heyecanı yaşayan Ak Parti Konya Milletvekili Aday adayları, Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatında bir araya geldiler.

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, İlçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Özlem Keçeci, Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz ve milletvekili aday adaylarının kendilerini tanıttıkları toplantıda birlik beraberlik mesajı verildi.

Aday adaylığı başvuru sürecinde, geçen seçim dönemlerinde olduğu gibi en çok teveccühün olduğu siyasi partinin bu seçim sürecinde de yine Ak Partiye olduğunu vurgulayan Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun konuşmasında şunları ifade etti;

Ülkeye ve Millete hizmet aracı olan siyasetin belli kademelerinde bulunmak nasip işi. Milletimize ve memleketimize hizmet adına bu kutlu görev için aday adaylarımız arasından milletvekili adayımızın belirlendiği andan itibaren 14 Mayıs seçim gününe kadar davamıza sahip çıkarak , milletvekili adayımızın yanında İlçe yönetimimizle, meclis üyelerimizle, Kadın Kollarımızla ve Gençlik kollarımızla birlik beraberlik içinde gece gündüz sahada olacağız. Geride kalan 20 yılı aşkın sürede İktidarımızın Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemize, Konyamıza ve Ereğlimize yaptığı sayısız hizmetler ile Türkiye Vizyonuyla hayata geçecek olan projelerimizi vatandaşlarımıza, seçmenlerimize anlatacağız. Ereğlide ve Konyada Cumhur İttifakı olarak en yüksek oyu alarak Ereğlimizi ve Konyayı Yüce mecliste temsil edecek Milletvekillerimiz ile birlikte 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanı tekrar Başkan seçeceğiz. Allahın izniyle, milletimizin ferasetiyle, davamıza olan bağlılığımız ve Ak kadrolar olarak gösterdiğimiz birlik beraberlik örneği ile buna inancımız tam dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 50675

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BAŞKAN UMUT AKPINAR YAPICI KARARLAR ALIYOR
BAŞKAN UMUT AKPINAR YAPICI KARARLAR ALIYOR
ANERDER KUTLAMA MESAJI YAYINLADI
ANERDER KUTLAMA MESAJI YAYINLADI