Kapat !
Başkan Altay Konyalıların Gösterdiği İlgiden Memnun Kaldı

Başkan Altay Konyalıların Gösterdiği İlgiden Memnun Kaldı

“Konya Kitap Günleri” Bu Yıl da Büyük Bir Coşkuya Sahne Oldu

Başkan Altay Konyalıların Gösterdiği İlgiden Memnun Kaldı
2022-10-24 12:06:11

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Anadolunun en büyük etkinliği olan Konya Kitap Günleri, 10 gün boyunca Konyadan ve Konya dışından yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 300e yakın yazarımız ve çok sayıda etkinlik kitapseverlerle buluşmuş oldu. Konyalıların yanı sıra civar illerden çokça misafirin geldiğine şahit olduk. Vatandaşlarımızın çocuklarıyla buraya geliyor olmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Tüm katılımcılara, yayınevlerimize, yazarlarımıza ve kitapseverlere Konyalılar adına teşekkür ediyorum. dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konya Kitap Günleri, bu yıl da büyük bir coşkuya sahne oldu.

Şehrin kültür hayatına önemli katkıda bulunan Anadolunun en büyük kitap etkinliği Konya Kitap Günleri, 14-23 Ekim tarihleri arasında Selçuklu Kongre Merkezi'nde Konyadan ve Konya dışından gelen yüzbinlerce ziyaretçinin yoğun katılımıyla sona erdi.

VATANDAŞLARIMIZIN ÇOCUKLARIYLA BURAYA GELİYOR OLMASINDAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ

Konya Kitap Günlerinin son gününde de kitapseverlerle bir araya gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Altay, Konyalıların çok büyük bir ilgisi var ama bizi asıl mutlu eden çocukların ilgisi. Vatandaşlarımızın çocuklarıyla buraya geliyor olmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Ayrıca civar illerden Konyamıza çokça misafirin geldiğine ve Kitap Günlerimizdeki etkinliklerimizden faydalandıklarına şahit olduk. Aslında burada yapmaya çalıştığımız şey bir kültür şöleni. Çünkü 300e yakın yazarımız ve çok sayıda etkinlik Konyalı kitapseverlerle buluşmuş oldu. Konya Kitap Günleri Konyanın en önemli markalarından birisi olacak. Ben tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Yayınevlerimize ve yazarlarımıza da Konyalılar adına çok teşekkür ediyorum. diye konuştu.

TÜRKİYENİN ÖNEMLİ YAZARLARI OKURLARIYLA BULUŞTU

10 gün boyunca yüzlerce söyleşi, imza günü ve etkinliğe sahne olan Konya Kitap Günlerinin son gününde; Melih Tuğtağ, Ziya Selçuk, Esra Ezmeci, Bilal Sami Gökdemir, Ali Güney, Ahmet Melih Karauğuz, Sait Mermer, Erkan Göksu, Vahdettin Engin, Ensar Açıkgözoğlu ve İlber Ortaylı okurlarıyla buluştu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 19798

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİLİLER BU KONSERDE BULUŞACAK
EREĞLİLİLER BU KONSERDE BULUŞACAK
Başkan Akpınar Emekliler Derneğine Üye Oldu
Başkan Akpınar Emekliler Derneğine Üye Oldu