BAŞKAN ALTAY HUĞLUDAKİ ÜRETİMDEN MEMNUN

BAŞKAN ALTAY HUĞLUDAKİ ÜRETİMDEN MEMNUN

BAŞKAN ALTAY: “HUĞLU#39MUZ HEM KONYA İÇİN HEM TÜRKİYE İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ALTAY HUĞLUDAKİ ÜRETİMDEN MEMNUN
2023-10-31 11:17:54

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretleri kapsamında Beyşehirin Huğlu Mahallesinde Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. Huğlu Mahallesinde de vatandaşlarla buluşan Başkan Altay, Huğluluların Türkiyeye ve dünyaya örnek teşkil eden bir işletme modeliyle 20 milyon dolar ihracat hedefini aşan bir tesis ortaya çıkardığını belirterek, Huğlumuz hem Konya için hem Türkiye için üretmeye ve ihracat yapmaya devam ediyor dedi.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyşehire bağlı Huğlu Mahallesinde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla buluştu.

İlk olarak Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifini ziyaret ederek, Kooperatif Başkanı Naci Tanık ve çalışanlarla bir araya gelen Başkan Altay, inceleme esnasinda kooperatife gelen Huğlu Selçuklu Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle de sohbet etti. Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Tekstil Atölyesinde incelemelerde de bulunan Başkan Altay daha sonra esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçe ve mahalle ziyaretleri kapsamında sık sık Konyalılarla bir araya gelmeye özen gösterdiklerini ve işletmeleri ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Altay, Beyşehir Huğlu Mahallemizi ziyaret ettik. Özellikle Huğlu Tüfek Kooperatifimizi ziyaret ettik. Türkiyeye, hatta dünyaya örnek bir işletme modeliyle tüm Huğluluların birlikte oluşturdukları ve artık 20 milyon dolar ihracat hedefini aşan bir tesis ortaya çıkmış. Huğlu, üretmeye devam ediyor. Bununla birlikte Huğlu Kooperatifimiz, özellikle yeni kurduğu tekstil atölyesinde hanım kardeşlerimiz için bir iş imkanı oluşturmuş. Karşılıklı olarak ne yapabiliriz, onu istişare ettik. Huğlumuz hem Konya için hem Türkiye için üretmeye ve ihracat yapmaya devam ediyor. Tüm Huğlulu ve Beyşehirli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 64956

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI