Başkan Altay: “Bundan Sonra da Yanınızda Olmaya Devam Edeceğiz

Başkan Altay: “Bundan Sonra da Yanınızda Olmaya Devam Edeceğiz

Türkiye Basketbol Ligine Yükselen Takım Başkan Altayı Ziyaret Etti

Başkan Altay: “Bundan Sonra da Yanınızda Olmaya Devam Edeceğiz
2024-05-08 10:34:00

Türkiye Basketbol Ligine yükselerek önemli bir başarıya imza atan Konya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik ekibi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile bir araya geldi. Sporcuları ve teknik ekibi tebrik eden Başkan Altay, Basketbol takımımız başta olmak üzere diğer branşlarda da altyapının güçlendirilmesi, sporun sevdirilmesi ve sportif başarının ortaya çıkması için bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz. Takımımızın bir kısmı altyapıdan yetişen oyunculardan oluşuyor. Umuyorum ki Konya Büyükşehir Belediyespor bu manada öncü olur. Altyapıdan yetişerek de ligde kalıcı olunabileceğini gösterir diye konuştu.

Türkiye Basketbol Ligine yükselen Konya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik ekibi, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altayı ziyaret etti.

Konya Büyükşehir Belediyespor'un elde ettiği önemli başarı dolayısıyla duyduğu gururu ifade eden Başkan Altay, Konyayı artık yeni bir ligde temsil edeceksiniz. Başarılarınızın devamını diliyorum. Takımımızın bir kısmı altyapıdan yetişen oyunculardan oluşuyor. Bu ligde de bu başarınızı sürdüreceğinize inanıyorum. Umuyorum ki Konya Büyükşehir Belediyespor bu manada öncü olur. Altyapıdan yetişerek de ligde kalıcı olunabileceğini gösterir diye konuştu.

KONYADA BİR BASKETBOL KÜLTÜRÜ VAR

Konyada basketbol altyapısının geçmişten itibaren hep olduğuna işaret eden Başkan Altay, şöyle devam etti:

Konyada bir basketbol kültürü var. İnşallah bu artarak devam eder. Yeni nesil genç arkadaşlarımız için iyi örnek olursunuz. Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar hep altyapıdan itibaren sporun gelişmesi için çok büyük emek ve gayret gösterdik. Basketbol takımımız başta olmak üzere diğer branşlarda da altyapının güçlendirilmesi, sporun sevdirilmesi ve sportif başarının ortaya çıkması için bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz. Hocalarımıza, sporcu arkadaşlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Şehrimiz için hayırlı olsun.

BAŞKAN ALTAYA TEŞEKKÜR ETTİLER

Konya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik ekibi de kendilerine her zaman destek olan Başkan Altaya teşekkür ederek Konyayı en iyi şekilde temsil etmek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 60291

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
BURUK VEDA
BURUK VEDA