Kapat !
Başkan Altay 2022’nin Son Gününde İki İlçede Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Altay 2022’nin Son Gününde İki İlçede Vatandaşlarla Buluştu

Güneysınır Kapalı Pazar Yeri ve Düğün Salonu’nun Temeli Atıldı

Başkan Altay 2022’nin Son Gününde İki İlçede Vatandaşlarla Buluştu
2023-01-01 14:41:11

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2022nin son gününde Güneysınır Kapalı Pazar Yeri ve Düğün Salonunun temelini atarak Bozkırın mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Güneysınırda 20 milyon liralık bir yatırımın temelini attıklarını belirten Başkan Altay, İlçelerimiz her gün daha da güzelleşiyor, yenileniyor. Biz de bu işleri yapmanın gururunu taşıyoruz. dedi. Programlara katılan AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, yılın son gününde hayırlı iki hizmetin temelini attıklarını vurgulayarak, Siz destek olmaya devam edeceksiniz, biz de hizmet etmeye devam edeceğiz. diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediyesinin Güneysınıra yapacağı kapalı pazar yeri ve düğün salonunun temeli, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altayın katılımıyla 2022nin son gününde atıldı.

Temel atma programında konuşan Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, AK Parti belediyeciliği dönemimde ve Uğur İbrahim Altay başkanımız döneminde ilçemiz sürekli yenilik kazanıyor. Kendisinden Allah razı olsun. Ben kendilerine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. ifadelerini kullandı.

Güneysınır Kaymakamı Osman Sarı, ilçeye kazandırılan yatırımlar dolayısıyla milletvekillerine, Konya Büyükşehir Belediyesine ve Güneysınır Belediyesine teşekkür etti.

İLÇELERİMİZİN EKSİKLERİNİ GİDERMEK İÇİN YOĞUN ÇALIŞIYORUZ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte ilçelerin eksiklerini gidermek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, O günden bugüne kadar Güneysınıra 119 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. Özellikle bu yıl altyapı konusunda çok ciddi çalışmalar yapıldı. Mahalle yollarımızı yaptık ve ilçe merkezimizi sıcak asfaltla buluşturduk. İnşallah Karasınırda da eksik yerleri tamamlayarak Güneysınırımızı ilçe standartlarımızın en yükseği haline getirmeye çaba sarf ediyoruz. diye konuştu.

LAVANTANIN BURADA EKONOMİK BİR DEĞER OLUŞTURMASINA ÇALIŞIYORUZ

Kendi Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde üç hedef koyduğunu hatırlatarak konuşmasını sürdüren Başkan Altay, Birincisi altyapısı tamamlanan ilçeler. Altyapıyla ilgili çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sosyal tesis eksiklerinin giderilmesi. Bugün pazar yeri ve düğün salonunun temelini atıyoruz. Öncesinde yaptığımız şehir konağı ilçemize hizmet veriyor. Üçüncüsü ve en önemlisi de burada yaşayan insanlarımızın gelirinin artırılması. Onun için tarımsal destek konusunda çok ciddi bir çaba sarf ediyoruz. Güneysınırda 1 milyon 900 bin lavanta fidesi dağıttık. Lavantanın burada ekonomik bir değer oluşturmasına çalışıyoruz. Ayrıca sadece bu yıl ilçemize 6 milyon liranın üzerinde tarımsal destekte bulunduk. İnşallah tüm bu yapılanlarla birlikte burada yaşayan insanlarımızın gelirlerinin artacağına inanıyoruz. dedi.

İLÇELERİMİZ HER GÜN DAHA DA GÜZELLEŞİYOR

Güneysınırda iki önemli tesisin temelini attıklarını kaydeden Başkan Altay, Birincisi pazar yerimiz. Daha önce yapılan pazar alanı bir tekstil atölyesine dönüştürüldü. Şu anda istihdama ve ülke ihracatına katkı sağlıyor. Burada yapacağımız Pazar yeri de bölgemize hizmet edecek. Bununla birlikte düğün salonu inşaatına da başladık. Toplamda 20 milyon liralık bir yatırımın temelini hep birlikte atıyoruz. Bu hizmetlerin yapılmasında tüm milletvekillerimizin emeği var. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçe belediye başkanımız, AK Parti ve MHP ilçe başkanlarımız ve il teşkilatımız hep birlikte gayret ediyoruz. İlçelerimiz her gün daha da güzelleşiyor, yenileniyor. Biz de bu işleri yapmanın gururunu taşıyoruz. Pazar yeri ve düğün salonumuzun hayırlar getirmesini diliyorum. sözleriyle konuşmasını tamamladı.

SİZ DESTEĞE, BİZ HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ise, yılın son gününde hayırlı iki hizmetin temelini attıklarını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ilçe belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Biz temel atma ve açılış yapmakla iftihar ediyoruz. Başkaları gibi sadece laf üretmiyoruz. Sadece bu iki hizmet 20 milyon lira. 1960lı yıllarda Güneysınırı hatırlıyorum. Burası adeta bir köydü ama şimdi sıcak asfaltıyla, şehir konağıyla çok gelişti. Siz destek vermeseydiniz biz yapamazdık. Aynı desteği Allahın izniyle 2023te de Cumburbaşkanımıza ve Cumhur İttifakına vereceksiniz. Siz desteğe biz hizmete devam edeceğiz.

Konuşmaların ardından 20 milyon liraya mal olacak Güneysınır Kapalı Pazar Yerinin ve Düğün Salonunun temeli dualarla atıldı.

BAŞKAN ALTAY BOZKIRIN MAHALLELERİNİ DE ZİYARET ETTİ

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay 2022nin son gününde Bozkıra bağlı; Harmanpınar, Sorkun, Dereköy, Çağlayan ve Sarıoğlan mahallelerini de ziyaret ederek mahalle muhtarlarıyla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yılın son gününü hemşehrileriyle geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Altay, ilçelerin daha fazla kalkınması ve gelişmesi için 2023 yılında da gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Her iki ilçedeki programa da; AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, AK Parti Güneysınır İlçe Başkanı Mehmet Karaman ve AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven de katıldı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 27460

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Altay 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü Kut
Altay 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü Kut
MEPAŞ’TAN AVANTAJLAR DÜNYASI
MEPAŞ’TAN AVANTAJLAR DÜNYASI