BAŞANTRENÖR VOLKAN ERTETİK İLE “YOLA DEVAM” KARARI ALDI

BAŞANTRENÖR VOLKAN ERTETİK İLE “YOLA DEVAM” KARARI ALDI

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BAŞANTRENÖR VOLKAN ERTETİK İLE “YOLA DEVAM” DEDİ

BAŞANTRENÖR VOLKAN ERTETİK İLE “YOLA DEVAM” KARARI ALDI
2024-05-15 11:11:41

Önümüzdeki sezon Konyayı Türkiye Sigorta Basketbol Liginde temsil edecek Konya Büyükşehir Belediyesporda Genel Menajer Gökhan Yalçın ve Başantrenör Volkan Ertetik ile yola devam kararı alındı. Düzenlenen imza töreni sonrası duygularını paylaşan Ertetik, Büyükşehir Belediyespor olarak Konyayı en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşünüyorum. Bana güvenen başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıp alnımızın akıyla bu işten de çıkacağız dedi.


Türkiye Sigorta Basketbol Ligi'ne yükselen Konya Büyükşehir Belediyespor, Genel Menajer Gökhan Yalçın ve Başantrenör Volkan Ertetik ile nikah tazeledi.

Önümüzdeki sezon Türkiye Sigorta Basketbol Liginde (TBL) mücadele edecek Konya Büyükşehir Belediyesporda yeni sezon planlaması şekilleniyor. 2023-2024 sezonuna damgasını vuran sarı-siyahlı ekip TBL için kolları sıvadı.

TB2Lde lig etabında çıktığı 14 maçın tamamını kazanarak Türkiyede tüm basketbol camiasının takdirini kazanan Konya Büyükşehir Belediyesporda yeni sezon için antrenör ekibiyle yapılan görüşmeler sonucunda Genel Menajer Gökhan Yalçın ve Başantrenör Volkan Ertetik ile yola devam etme kararı alındı.

İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Başantrenör Volkan Ertetik için Konya Büyükşehir Belediyesinde imza töreni gerçekleştirildi. Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Koyuncunun da katıldığı imza töreni sonrası duygularını paylaşan Ertetik, herkes için çok zorlu ve güzel bir sezonun geride kaldığını söyledi.

KONYAYI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM

Haklı bir gurur yaşadıklarını ifade eden Ertetik, Öncelikle değerli başkanımıza ve başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bize çok destek oldular. Konya olarak yeni sezonda Türkiye Basketbol Liginde mücadele edeceğiz. Yeni bir heyecan, yeni bir soluk. Bizim de yeni olacağımız bir lig. Büyükşehir Belediyespor olarak Konyayı en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşünüyorum. Bana güvenen başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıp alnımızın akıyla bu işten de çıkacağız diye konuştu.

BAŞANTRENÖR VOLKAN ERTETİK İLE “YOLA DEVAM” KARARI ALDI

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 52373

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR