Kapat !
ASLINI UNUTMAYAN BAKAN EREĞLİ KALBİMDE DEDİ

ASLINI UNUTMAYAN BAKAN EREĞLİ KALBİMDE DEDİ

Ticaret Bakanı Bolat Ereğli her zaman kalbimde”

ASLINI UNUTMAYAN BAKAN EREĞLİ KALBİMDE DEDİ
2023-06-05 07:37:08

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın açıkladığı yeni kabinede Ticaret Bakanlığı görevine getirilen Ömer Bolat, görevi Ak Parti Samsun Milletvekili ve Ticaret Bakanı Mehmet Muştan devraldı.
Bakanlık görevinin ilk gününde Ömer Bolat'ı Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun,İlçe yönetimi ile birlikte Bakanlık makamına hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Ereğli'li Ticaret Bakanı Bolat ‘a ata topraklarından Selam götürdüler.
Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve İlçe yönetim kurulu tarafından yapılan bu ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu kaydeden Ticaret Bakanı Ömer Bolat şöyle konuştu ; İstanbulda doğdum büyüdüm ama özgeçmişimde her zaman Konyanın Ereğli ilçesindenim diye her ortamda iftiharla belirttim, belirtmeye de devam edeceğim. Babam Ereğlinin Hamidiye Mahallesinde doğdu büyüdü. Annem Aşıklar Mahallesinde dünyaya geldi. Annemin babamın benim aklımın,atalarımın memleketi olan Ereğlimizi ve Konyamızı saygıyla sevgiyle kalbimin en derinlerinde taşıdım. Bugün Ak Partimizin Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve yönetim kurulu üyelerini bakanlıkta ağırladık. Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular,kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle Ereğlili hemşehrilerime en kalbi teşekkürlerimi,şükranlarımı,sağlık esenlik,barış ,huzur,mutluluk ve iyi dileklerimi iletiyorum. Bakanlık çalışmalarımızda belli bir mesafe aldıktan sonra kısa süre içinde Ereğlimizde hemşehrilerimizle birlikte olacağız"dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 28526

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Altay 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü Kut
Altay 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü Kut
MEPAŞ’TAN AVANTAJLAR DÜNYASI
MEPAŞ’TAN AVANTAJLAR DÜNYASI