Kapat !
ANERDER, 24 KASIM KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

ANERDER, 24 KASIM KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

ANKARA EREĞLİLİLER DERNEĞİ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

ANERDER, 24 KASIM KUTLAMA MESAJI YAYINLADI
2022-11-24 00:26:31

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Toplumun en büyük düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmendir. Öğretmen geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur. Gelecek gençlerindir. Gençler de öğretmenlerin eseridir diyerek, öğretmenlik mesleğinin önemini vurgulamıştır.

Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. Topluma hizmet veren her mesleğin saygın olduğu bir gerçektir. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır. Öğretmenlerimiz sevgi ve fedakârlık gerektiren kutsal bir görev yapmaktadırlar.

Bu vesileyle; kutsal görevlerinin bilinciyle, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı şevk ve heyecanla vazifelerini yerine getireceklerine inandığımız tüm öğretmenlerimizin Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürke "Millet Mektepleri Başöğretmenliği" unvanının verildiği gün olan 24 Kasımın Öğretmenler Gününü kutlar, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm öğretmenlerimize mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler dileriz."

ANKARA EREĞLİLİLER DERNEĞİ (ANERDER) YÖNETİM KURULU

eregligunes.com

#ANERDER

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 61871

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
TOPLU ULAŞIMDA ÖRNEK ŞEHİR KONYA
TOPLU ULAŞIMDA ÖRNEK ŞEHİR KONYA
EREĞLİ AK PARTİ’DEN BAŞKAN AKPINAR’A ZİYARET
EREĞLİ AK PARTİ’DEN BAŞKAN AKPINAR’A ZİYARET