Kapat !
Ak Parti Ereğli’ye çıkarma yaptı

Ak Parti Ereğli’ye çıkarma yaptı

Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ile milletvekilleri Ereğli’nin farklı noktalarında vatandaşla buluştu sorunları not aldı.

Ak Parti Ereğli’ye çıkarma yaptı
2022-09-24 00:57:18

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Halil Etyemez, Gülay Samancı ve Orhan Erdem Ereğlide bir takım programlara katıldı. İlk olarak pancar ekicileri kooperatifinde STK temsilcileri ile bir araya gelindi. Burada bir takım problemler masaya yatırıldı. Milletvekilleri Tahir Akyürek ile Halil Etyemez sorunları tek tek not aldı.
Ardından Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ile Milletvekilleri ilçe teşkilatında teşkilat yöneticileri ile bir araya geldi. Hükümet yatırımları ele alınarak Ereğlide teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.
Sonrasında Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve milletvekilleri teşkilat yöneticilerinin de yer aldığı programlarda bir çok noktayı ziyaret etti. Bu ziyaretlerde vatandaşların talep ve istekleri tek tek not alındı. Leyla Şahin Usta programına esnaf ziyaretleri ile başladı. Ekonomik problemler masaya yatırıldı. Hükümetin bu konuda attığı adımlar tek tek vatandaşa anlatıldı. Usta bu ziyaretlerde yine çözümün AK Parti hükümeti tarafından getirileceğini ifade ederek hayırlı işler diledi. Leyla Şahin Usta sonrasında sırasıyla Polis meslek Yüksekokulu öğrencileri, Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Son olarak Yellice mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Not alınan sorunlar ile hükümet olarak ilgileneceklerini belirtti.
Milletvekili Tahir Akyürek ise, eski kasaphane caddesi üzerinde ki esnafları ziyaret etti. Vatandaşla hasbihal eden Akyürek ardından Millet kıraathanesinde muhtarlar bir araya geldi. Sonrasında ise Organize sanayi bölgesinde yatırımcılarla buluştu.
Milletvekili Halil Etyemezin ilçe teşkilatında gerçekleşen programının ardından ilk durağı Pancar Ekicileri kooperatifi oldu. Burada tarım üreticileri ile buluştu. Sorunları dinleyerek gerekli girişimlerde bulundu. Ardından Ereğli Şeker fabrikasında yönetici ve işçilerle buluşan Etyemez şeker fabrikasının ülke ekonomisine getirdiği kâr oranı ile ilgili açıklama yaptı. Etyemez daha sonra ziyaretlerini şeker nakliyecileri kooperatifi ve bilgehane ile tamamladı.
Milletvekili Gülay Samancının da Ereğlide ki gündemi yoğundu. Samancı, Rasim Erel Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Buradan Park Site Avmye geçen Samancı, esnaflar ve vatandaşlar ile sohbet etti. Çözülmesi gereken sorunları not aldı. Samancının ziyaretleri Ereğli Rehabilitasyon merkezi ile son buldu.
Milletvekili Orhan Erdemin Ereğlide ilk durağı uzun çarşı oldu. Burada esnafların sorunları masaya yatırıldı. Buradan sebze pazarı ve Perşembe pazarına geçen Erdem, vatandaşlar ile hasbihal etti.
Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ile Milletvekillerinin son durağı ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen Vefa yemeği oldu. Burada ki programa Ak Parti Konya il Başkanı Hasan Angıda katılım sağladı. Partinin kuruluşundan bu yana emeği geçen ve yıllardır çeşitli kademelerde görev alarak hizmet eden partililer ile buluşuldu. Yapılan konuşmalarda Ak Partinin hizmet anlayışı masaya yatırıldı. Katılım sağlayan tüm partililere teşekkür edildi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 85990

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI