Kapat !
Konya’da Türk Gençlerine Suriyelilerden Saldırı

Konya’da Türk Gençlerine Suriyelilerden Saldırı

ÖZDAĞ: TÜRK GENÇLERİNE YAPILANLARI UNUTMAYACAĞIZ!

 Konya’da Türk Gençlerine Suriyelilerden Saldırı
2022-08-02 10:08:04

31 Temmuz Pazar günü saat 18.00 sularında Konya ‘da Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı bölge, Larende Yokuşu mevkiinden geçmekte olan Konyalı üç gencimiz (Y.S),(E.A)ve (A.A) öncelikle Suriyelilerin sözlü tacizi ile karşılaşmış sonrasında da bıçaklı, satırlı saldırılarına maruz kalmıştır. Olay anında (Y.S) üç yerinden bıçakla yaralanmıştır.( sol baldır sağ baldır ve sağ batın). Olay yerinden geçmekte olan yunus ekipleri olaya müdahale etmiştir.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Zafer Partisi olarak biz Türk gençlerine yapılanları unutmayacağız. Bu tarz olayların da takipçisi olacağız.

Kışkırtmalara Gelmeyin!

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ sosyal medya hesabında
‘ Değerli kardeşlerim, Konyada gerçekleşen saldırı sonrasında suçlu yakalanmış ve adalete teslim edilmiştir. Demokratik tepki dışında fiili kontrolsüz tepkiye gerek yoktur. Tahriklere kapılmayın. Parti görevlilerimiz ve güvenlik güçleri gerekeni yapmıştır, yapacaktır. ifadesinde bulundu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 43975

Kullanıcı Adı

  • 82063
    2 Ağustos 2022 Salı

    Sığınmacılar artık türkiye cumhuriyetinde bir tehdit unsuru olmuşlardır. tahriklere gelmeden türkiye cumhuriyeti devleti gereğini yapar. sığınmacılar gidecek. türk kimliği para karşılığı da olsa verilemez. bu topraklar vatandır vatan parsel parsel satılamaz. zafer partisi bu konularda, zafer partisi bu konularda tamda işin ortasındadır. konyadaki türk gençletimize geçmiş olsun.


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ’DE MUHTEŞEM 23 NİSAN KUTLAMASI
EREĞLİ’DE MUHTEŞEM 23 NİSAN KUTLAMASI
Vatandaş cevabı yapıştırmış
Vatandaş cevabı yapıştırmış