Kapat !

25 yaşındaki doktor evinde ölü bulunmuştu detaylar ortaya çıktı

25 yaşındaki doktor evinde ölü bulunmuştu detaylar ortaya çıktı

İlk görev yeri olarak Hakkari Şemdinli'ye atanan Aile Hekimi Pevrul Tana, evinde ölü bulunmuştu. Kafasına poşet geçirilmiş halde bulunan Pevrul Tana'nın kafatasında kırık ve cesedinin yanındaki şırıngada potasyum tespit edildi.
Marmara Tıp Fakültesi'nden geçen yıl mezun olan Pevrul Tana (25), Şemdinli'de mecburi hizmet süresinin bitmesine 25 gün kala evinde ölü bulunmuştu.
CİNAYET ŞÜPHESİ
Başı poşete sarılı halde bulunan doktorun kafatasındaki kırıklar ve hemen yanı başında bulunan içi potasyum dolu şırınga, ölümündeki cinayet şüphesini ortaya çıkardı.
ÜNİVERSİTE SINAVINDA DERECE ALMIŞTI
Dr. Pevrul Tana, 1990 Konya doğumlu. 2008 yılında girdiği üniversite sınavında ilk bine girerek Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandı. Pevrul Tana'nın vefat etmeden önce son konuştuğu kişi olan arkadaşı Alp Yazıcı, "En son perşembe gününe kadar iletişimdeydik. Konuştuğumuzda da hiçbir sorundan bahsetmedi. Kardeşimizin vahşice katledilişinin sebebini öğrenmek istiyoruz" dedi.
'HİÇBİR SIKINTIDAN BAHSETMEDİ'
Edinilen bilgilere göre tıp fakültesinde tanıştıkları ve çok yakın arkadaş olduklarını söyleyen Alp Yazıcı, Pevrul Tana'yı anlattı: "Çok başarılıydı. Dermatoloji üzerine uzmanlık yapmak istiyordu. En son 31 Mayıs akşamı konuştuk. Temmuzda görev süresinin biteceğini ve Ağustos ayında döneceğini söyledi. Hiçbir sıkıntıdan bahsetmedi. İzin alıp Konya'ya gideceğini söylüyorlar ama bize izin alacağını da söylemedi. İstanbul'da ağabeyi yaşıyor. İzin alacak olsa ilk bize söylerdi."
KAFATASINDA KIRIK, BAŞUCUNDA POTASYUM DOLU ŞIRINGA
"1 Haziran perşembe gününe kadar WhatsApp grubumuzdaki konuşmalara cevap veriyordu. Ancak ondan sonra telefonu kapandı. İlk intihar dediklerinde inanmadık çünkü hayat dolu, sosyal bir çocuktu. O bölgede herkes tarafından sevildiğini duyuyorduk. Dans etmeyi, eğlenmeyi severdi. Daha sonra eve giren polislerin başında poşet, kafatasında kırıklar ve başucunda potasyum bulunduğunu öğrendik. Kardeşimiz vahşice katledildi."
3 FARKLI YERDE KAN İZİ
Adli tıpta Pevrul Tana'nın otopsisine giren doktor olayla ilgili şunları söyledi: "Eve girildiğinde yatak odası, banyo ve koridor olmak üzere 3 noktada kan izlerine rastlanıldı. Ceset çürüme aşamasına geçtiği için vücutta darbe izleri rapordan sonra belli olacak. İntihar olması çok düşük bir ihtimal.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 52516

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın