Kapat !

Özyılmazlar Tahinlide iddialı

Özyılmazlar Tahinlide iddialı

Ereğlimizde 1903 yılından beri faaliyetini sürdüren, yaklaşık bir asrı aşan ticari hayatı ile hizmet vermekte olan ÖZYILMAZLAR Fırın ve Unlu Mamüller, Ereğlide bir ilke daha imza atarak Hediyelik Paketlerde Tahinli Pidelerini Halkımızın hizmetine sunmuştur.

Ereğlinin meşhur tahinlisini Türkiyenin her yerine, paket içerisinde göndereceklerini söyleyen firma sahibi Mehmet Özyılmaz, ÖZYILMAZLAR Markasını Türkiyeye tanıtmak için çalışmalara başlamış olduklarını ifade etti. Mehmet Özyılmaz Ereğli dışında yaşayan gurbetteki hemşerilerimizi de düşünerek Hediyelik Paketlerde Tahinlileri satışa sunduklarını, ayrıca yakında ilçemizde kuracakları yeni yatırım ve tesisler ile ürün çeşitlerini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Yılların verdiği bilgi birikimleri ile hizmet kalitesini daha da artırarak ÖZYILMAZLAR adını gerek Ereğlide yaşayan Ereğli halkının, gerekse Ereğli dışında yaşayan, Ereğli ürünlerinin özlemini çeken vatandaşlarımızla buluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Mehmet Özyılmaz, işsizlere iş istihdamı yaratma konusunda da ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 39747

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın