Kapat !

Genel Başkan Cansel Güven Ereğli’de Güzel Anılar Bıraktı

Genel Başkan Cansel Güven Ereğli’de Güzel Anılar Bıraktı

Ereğlide Eğitim çalışanlarıyla buluşan ve Anadolu Eğitim Sendikası Ereğli Şubesinin açılışına katılmak için Ereğliye gelen Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Cansel Güven, Ereğliden güzel anılarla ayrıldı.

Ereğlide kaldığı süre içerisinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Cansel Güven, eğitim yuvalaranı ve basın kuruluşlarını gezdi.
Gazetemize de bir ziyaret gerçekleştiren Güven, sendikal çalışmalarda kitlelere ulaşabilme adına basının önemli bir yeri bulunduğunu belirtti.

Bu bağlamda gerek bizim gazetemiz ile gerekse diğer basın kuruluşları ile ilişkilerin sağlamlaştırılması gerektiği talimatını veren
Güven, basından da haberleri tarafsız bir şekilde yansıtmaları ricasında bulundu.

Güven, Yaptığım incelemelerde Ereğli ilçesindeki Öğretmenlerin kadro ve normlar açısından daha mutlu durum olduklarını gördüm. Anadolu Eğitim Sendikası, hem huzur arayan öğretmenler için, hem de huzur getirmek isteyen öğretmenler için bir adrestir. Genellikle sendikacılık çok çatışılan bir alan ve siyasi eksende sendikacılık yapıldığı sürece çatışmalarda olacaktır. Ancak, bizler demokrasi gereği birden fazla sendikanın olmasına inanan, mevcut sendikaların da asgari müşterekte birlikte çalışabilmesini kovalayan bir yapıdayız dedi.

Konya il başkanı Asel Kaya, Genel sekreter Turan Temel, ilçe yönetim kurulu üyesi Kevser Yazar Özince ve Genel başkan yardımcısı Mustafa Yamanın da hazır bulunduğu toplantıda; Ereğli Şube başkanlığına Cüneyt Şenolu getirdiklerini belirten Cansel Güven, Sendika olarak, diğer sendikalarla işbirliği içerisinde öğrenci ve öğretmenlerimiz için projeler geliştireceğiz, raporlar hazırlayacağız. Buradan döner dönmez yeni kabinedeki Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmazı ziyaret edecek, yeni görevinde başarı dileklerinde bulunacağız şeklinde konuştu.

Cansel Güven, Ereğli için hazırlayacakları raporda, alınan doneleri, bilgileri ve öğretmenlerin beklentilerini mutlaka bakanlığa ileteceklerini sözlerine ekledi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 40006

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın