Kapat !

Çalışmalarının Karşılığını Alıyor

Çalışmalarının Karşılığını Alıyor

Engelsiz Yarınlar Derneği başkanı Songül Vural, dernek üyelerinin yaşantılarını kolaylaştırma adına sosyal ilişkilerini güçlendirerek Sivil Toplum Kuruluşları ile görüşmeler yapıyor ve emeğinin karşılığını da alıyor.
Görüşme yaptığı yerlerde derneklerinin amacı ve bu amaçlar doğrultusunda hedeflerini anlatan Vural, üyelerini mutlu ederken, dernekçiliğin sadece tabelada değil sosyal hayatta da kendini göstermesi gerektiğini söylüyor.
Engelsiz Yarınlar Derneği’nin çalışmalarını yerinde bulan ve onlara destek verilmesi gerektiğine inanan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Oymak, dün akülü sandalye alarak dernek çalışmalarına katkıda bulundu.
Engelsiz Yarınlar Derneği faaliyet binası önünde Hasan Boztaş isimli şahısa akülü sandalye hediye eden Oymak, evli ve iki çocuğu olan özürlü vatandaşımız Hasan Boztaş’ı sevindirdi.
Bu tür desteklerin olmasının verdikleri mücadelenin boşa gitmediğinin bir göstergesi olduğunu söyleyen dernek başkanı Songül Vural, Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mustafa Oymak’a teşekkür ederek, bu tür güzellikleri diğer sivil toplum kuruluşlarından da beklediklerini söyledi.
Bahri Can

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 62136

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın