Kapat !

IŞIK, Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh KARACA’yı ziyaret etti

IŞIK, Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh KARACA’yı ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili aday adayı Erden IŞIK geçen hafta yeniden seçilen Ereğli Muhtarlar Dernek Başkanı Memduh KARACA ve yönetimini tebrik etti.
Bu ziy
aretten dolayı memnuniyetini ifade eden Muhtarlar Dernek Başkanı Memduh Karaca “Sayın Müdürüm Erden Işık bey ile Belediye Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinde iken bir çok konuda beraber çalıştık. Bu gün de derneğimize gelerek bizleri onurlandırdı. Erden Başkanıma bu çıktığı yolda başarılar diliyorum. Allah Yar ve yardımcısı olsun.’’ diyerek konuşmasını tamamladı.
’ ’MHP Konya Milletvekili aday adayı Erden IŞIK yeniden dernek başkanı seçilen Memduh Karaca ve yönetimine “Sayın Muhtarım, dernek başkanım Memduh Bey ve saygıdeğer muhtarlarım yeniden seçildiğiniz için sizleri tebrik ediyorum. Yaptığınız hizmet gereği mahallenizde ve köyünüz de sizler Türkiye Cumhuriyeti Devletin temsil ediyorsunuz. Büyükşehir yasası ile bir çok haklarınız ellerinizden alındı. Büyükşehir yasasının uygulamadaki yanlışlıkları ve muhtarlarımızın sıkıntıları ile ilgili MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Beye ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz beye konu ile ilgili bir dosya hazırlayıp kendilerine takdim ettim. Milliyetçi Hareket Partisinin 7 Haziran 2015 seçim beyannamesinde konu ile ilgili bir maddenin yer alacağını Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz bey ifade etti. MHP nin iktidarında bu yasanın iptal edileceğinin sözünü verdi. Bende milletvekili seçilirsem bu yasanın iptal edilip eski haline dönmesi noktasında çalışmalar yapacağım. Biliyorsunuz bu yasa köy ve kasabaların tüzel kişiliklerini kaldırarak mahalle olmasını sağladı. Ama uygulamada çok büyük sıkıntılara sebep oldu. Muhtarlarımız salma- koruma paralarını toplayamadıkları için mahallelerinin eksiklerini tamamlayamıyor bu da ciddi ekonomik sıkıntılara sebep oluyor.
Saygıdeğer muhtarlarım Ereğli Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler müdürlüğüm esnasında sizlerle beraber çalıştık. Birçoğunuz belediyedeki işlerinizin bitiminden sonra benim odama gelir istişareler ederdik. Allah nasip eder milletvekili seçilirsem bu çalışmalarımızı Ankara bağlantılı olarak Ereğlimiz için devam edecek. Sizleri tekrardan tebrik ediyorum. Görevinizde başarılar diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 32010

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın