Kapat !

TARAFTAR KAŞKOLUNUZU ALDINIZ MI-

TARAFTAR KAŞKOLUNUZU ALDINIZ MI-

Uzun yıllar amatör kümede mücadele veren ve taraftarsız maç oynamak zorunda kalan Ereğlispor, son zamanlarda gösterdiği üstün performans ile seyircisini toplamayı başarmış, tıka basa dolu bir taraftar gurubu karşısında maçlarını oynamaya başlamıştır.
Bir çok maçta gördüğümüz ancak Ereğli tarihinde ilk olan bir olayada tanık olan Ereğlili taraftarlar, takımlarını tezahürat desteğinin yanısıra yeşil beyaz taraftar kaşkolu ile de tirübünlere renk katarak destek olmaya devam etmektedir.
İbrahim Birer ve Cem Başkocagil isimli Ereğlispor çılgınlar gurubu taraftarları, Ereğlispor severlerin bu isteklerini yerine getirmek için mücadele vermeye devam ediyorlar.
Bol miktarda yaptırdıkları kaşkolları satışa sunan bu ikili, isteyen herkese tanesi 10 Tl’den kaşkol verebileceklerini, hatta kargo ücreti ödenmek koşulu ile Ereğli dışına bile gönderebileceklerini söylüyorlar.
Ereğlispor kaşkollarının pazar günü ADESE’de açılacak bir standa da satışının yapılacağını belirten İbrahim Birer, 0 553 403 61 67 veya 0 554 623 91 85 nolu telefonlardan da irtibat kurulabileceğini belirtti.
Bahri Can

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 89592

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın